Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αντώναρος καταγγέλλει τον Μητσοτάκη για «βαριά συνταγματική εκτροπή»

Ο Αντώναρος καταγγέλλει τον Μητσοτάκη για «βαριά συνταγματική εκτροπή»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ευάγγελος Αντώναρος πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή χαρακτηρίζει ως «θεσμική εκτροπή» την ομολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη περί υπογραφής συμφωνίας με την Τουρκία μετά από απόρρητες διαπραγματεύσεις.

Σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει μάλιστα «πως η στοχευμένη προσπάθεια Μητσοτάκη να διευρύνει βήμα βήμα το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ».

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Αποτελεί θεσμική εκτροπή η ομολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι — κατά παράβαση όλων των κανόνων λειτουργίας του πολιτεύματος — η Ελλάδα υπέγραψε με δική του προσωπική και αποκλειστικά δική του πολιτική ευθύνη μετά από «απόρρητες διαπραγματεύσεις» «έγγραφη συμφωνία» με την Τουρκία.

Όσο η ελληνική κυβέρνηση αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα — η τουλάχιστον στους αρχηγούς των κομμάτων — το πλήρες κείμενο της εν λόγω συμφωνίας, είναι εύλογη και δικαιολογημένη η υποψία ότι έχουν γίνει a priori υποχωρήσεις από την Ελλάδα.

Αυτό ενισχύεται και από το περιεχόμενο του άρθρου Μητσοτάκη σε τρεις ευρωπαϊκές εφημερίδες: Εκεί γίνεται λόγο για διάλογο, για θαλάσσιες ζώνες κι αλλά περίεργα και ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΦΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ οτι προς διαπραγμάτευση είναι για την Ελλάδα διαχρονικά μόνο ΕΝΑ θέμα: Η υφαλοκρηπίδα (και μάλιστα μόνο των νησιών) και η συνδεομένη με αυτήν ΑΟΖ.

Η στοχευμένη προσπάθεια Μητσοτάκη να διευρύνει βήμα βήμα το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.

Ειναι αδιανόητο ότι ένας πρωθυπουργός αποφασίζει για σημαντικά θέματα που αφορούν στην εθνική κυριαρχία μόνος του με μια μικρή καμαρίλα συγγενών και στενών συνεργατών για τους οποίους κανείς δεν ξέρει από που κρατάει η σκούφια τους και τι δεσμεύσεις έχουν.

Η περιφρόνηση προς το Υπουργικό Συμβούλιο, τη Βουλή των Ελλήνων τα κοινοβουλευτικά κόμματα και τους Έλληνες πολίτες συνιστούν βαριά συνταγματική εκτροπή.

Κανείς δεν έχει δώσει εντολή εν λευκώ στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην οικογενειοπαρεούλα που έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου να κυβερνήσει ανεξέλεγκτα τη χώρα και να θέσει σε κίνδυνο κυριαρχικά δικαιώματα. Ούτε καν το 40 % που ψήφισε το κόμμα του οποίου ηγείται.

Οι Έλληνες πάνω απ όλα βάζουν την πατρίδα και δεν θα επιτρέψουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει πράξη όποια σχέδια τυχόν έχει.

Καλώ όλες τις φίλες και τους φίλους να είμαστε σε εγρήγορση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...