ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Ναζί, Νεοναζί, Νίκος Μιχαλολιάκος, Ουρανία Μιχαλολιάκου, Χρυσή Αυγή,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν άρεσε στην Ουρανία Μιχαλολιάκου η παρουσία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων έξω από το σπίτι του πατέρα της Νίκου μετά την ιστορική απόφαση του Εφετείου που καταδίκασε την Χρυσή Αυγή.
Όπως έγινε γνωστό από το Mega, κάποιοι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να περάσουν την είσοδο της πολυκατοικίας και να συνομιλήσουν με την οικογένεια Μιχαλολιάκου.
Ξαφνικά τους ήρθε νερό από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας και λίγο αργότερα οι παρευρισκόμενοι είδαν την Ουρανία Μιχαλολιάκου στο μπαλκόνι.
Υπενθυμίζεται ότι στο εν λόγω σπίτι μένει ο αρχηγός Χρύσης Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, μαζί με τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, αλλά και την κόρη τους Ουρανία αναμένοντας τις ποινές που θα αποφασίσει το Εφετείο.
Τονίζεται ότι υπάρχει διακριτική παρουσία της αστυνομίας στην είσοδο της πολυκατοικίας αλλά και ένα περιπολικό που ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει περιπολίες στα στενά της περιοχής.
























































