ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννα Καραμανλή, Βουλή των Ελλήνων, Γκίκας Χαρδούβελης, ΕΝΦΙΑ, Λευτέρης Αυγενάκης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Σηφουνάκης, ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Αηδόνης,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μύλος έχει γίνει η κυβέρνηση με το θέμα του ΕΝΦΙΑ.
Στην αρχή είχαμε τα… γαλλικά της Άννας Καραμανλή.
Στην συνέχεια ο Νίκος Σηφουνάκης δήλωσε ότι δεν ψηφίζει και το ΠΑΣΟΚ δρομολογεί την αντικατάστασή του.
Μετά βγήκε ο Χρήστος Αηδόνης και δήλωσε κι αυτός ότι δεν ψηφίζει.
Τώρα βγήκε ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, και εξέφρασε φόβους μέσα από το Facebookότι θα υπάρξει και “2ο αυτογκόλ για τη Κυβέρνηση”.
«Μελετώντας προσεκτικά την τροπολογία του κ. Χαρδούβελη, Υπουργού Οικονομικών, που αφορά στις βελτιώσεις του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων, διαπιστώνω ότι, μετά το “1ο αυτογκόλ” που δέχθηκε η Κυβέρνηση μερικές εβδομάδες πριν, (με αφορμή τα λάθη, τις υπερβολές και την ανοργανωσιά των υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών), εάν δεν ακούσει πραγματικά την κοινωνία, τους φορείς, κυρίως όμως τους Κυβερνητικούς Βουλευτές και προχωρήσει στην κατάθεση της τροπολογίας ως έχει, χωρίς ουσιαστικές διορθώσεις, φοβούμαι ότι θα υπάρξει και “2ο αυτογκόλ για τη Κυβέρνηση” έγραψε στο Facebook ο Λευτέρης Αυγενάκης.
Τώρα σύμφωνα με πληροφορίες δρομολογείται η αντικατάστασή του στο θερινό τμήμα της Βουλής.























































