ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
Τα σχέδια ανάπτυξης τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων πίσω από την ισραηλινή επίθεση στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άφαντος είναι ο «υπαρχηγός» του Μιχαλολιάκου, Χρήστος Παππάς.
Η αστυνομία τον αναζήτησε ήδη σε τρία σπίτια, στον Χολαργό, τον Ίλιον και τα Γιάννινα χωρίς αποτέλεσμα.
Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του Χρ. Παππά, Περικλής Σταυριανάκης, αναφέρει πως ο εντολέας του έκανε την επιλογή, σε αυτή τη φάση, να μην εμφανιστεί, διότι «θα εκτίσει την πρωτόδικη ποινή πριν φτάσει η υπόθεση στο Εφετείο, οπότε και θα δικαστεί εκ νέου η υπόθεση».
Ο Χρήστος Παππάς είναι ο μοναδικός από τα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης που δεν έχει εμφανιστεί.
Σε αυτή την περίπτωση ποιος θα του δώσει πίσω τα χρόνια που έκανε φυλακή;
Προς το παρόν είναι συνειδητή επιλογή του να μην εμφανιστεί ενώπιον των Αρχών.
Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο ή μεθαύριο και τι θα αποφασίσει.
Γι’ αυτό τονίζω ότι αυτό ισχύει προς το παρόν, δήλωσε στο ethnos.gr ο δικηγόρος Περικλής Σταυριανάκη.
Η εξέλιξη αυτή όμως κινητοποιεί τις διωκτικές Αρχές που αναζητούν τον καταδικασμένο σε κάθειρξη 13 ετών ώστε να οδηγηθεί στις φυλακές.
Η Αστυνομία αναζήτησε αρχικά τον Παππά στο σπίτι του στον Χολαργό, όπου βρίσκονταν μεν συγγενείς του, αλλά όχι ο ίδιος.
Εκτός του υπαρχηγού της οργάνωσης, αναζητούνται άλλοι τέσσερις καταδικασθέντες, οι οποίοι διαμένουν στην επαρχία και εντάσσονται στα χαμηλόβαθμα στελέχη.
























































