ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Νίκος Δένδιας, μετά την ολοκληρωτική έκθεση της Τουρκίας στο πρόσφατο ταξίδι του στη Γερμανία, μεταξύ άλλων και σε θέματα που «καίνε» πανευρωπαϊκά όπως οι τζιχαντιστές και το μεταναστευτικό [διαβάστε ΕΔΩ], έκανε γνωστό ότι συνομίλησε την Κυριακή με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Επικοινωνία με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε την Κυριακή ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Οι δύο άντρες συζήτησαν τις συνθήκες που θα μπορούσαν να επιτρέψουν μια νέα συνάντησή τους στο εγγύς μέλλον, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών.
Παρόμοια ανάρτηση έκανε και ο Νίκος Δένδιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
«Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, συζητήσαμε σχετικά με τις συνθήκες που θα μας επέτρεπαν μια συνάντηση στο προσεχές διάστημα», έγραψε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών.


























































