Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος: Έτοιμος ο Μητσοτάκης να συζητήσει «για όλα» με την Τουρκία

Αντώναρος: Έτοιμος ο Μητσοτάκης να συζητήσει «για όλα» με την Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στον ισχυρισμό πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος «να συζητήσει για όλα» με την Τουρκία και όχι μόνον την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ προχώρησε με ανάρτησή του στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Όπως επισημαίνει, στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ o Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε ξεκάθαρα για επίλυση των «διαφορών» με την Τουρκία, παραλείποντας ακόμα και τον αμφίσημο όρο «θαλάσσιες ζώνες».

Και συμπληρώνει:

«Την ντροπιαστική αυτή απόκλιση από τη διαχρονική εθνική στρατηγική ότι δεν συζητάμε ό,τιδήποτε άλλο πέραν από την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ δεν επιτρέπεται να αφήσουμε να γίνει πράξη.

»Γιατί πρόκειται απλά για εθνική μειοδοσία».

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Για μια ακόμη φορά — σήμερα — ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέπραξε ένα βαρύτατο εθνικο ατόπημα (για να μη χρησιμοποιήσω βαρύτερη έκφραση) που μόνο τυχαίο ολίσθημα δεν ειναι: Στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ μίλησε ξεκάθαρα για επίλυση των διαφορών με την Τουρκία.

»Ακόμη και τον αμφίσημο όρο θαλάσσιες ζώνες παρέλειψε σήμερα — και μάλιστα μιλώντας όχι σ ένα οποιοδήποτε κοινό αλλά προς έμπειρους βουλευτές από όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ.

»Αυτή είναι η πιο τρανή επιβεβαίωση ότι ο Ελληνας. πρωθυπουργός — όχι επειδή δήθεν πιέζεται απο καποιους στο εξωτερικό ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΔΙΟ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ — είναι έτοιμος να συζητήσει ΓΙΑ ΟΛΑ με την Τουρκία.

»Την ντροπιαστική αυτή αποκλιση απο τη διαχρονικη εθνική στρατηγική ότι δεν συζητάμε ό,τιδήποτε άλλο πέραν απο την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ δεν επιτρέπεται να αφήσουμε να γίνει πράξη. Γιατί πρόκειται απλά για εθνική μειοδοσία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35

Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας

Στην Ιερουσαλήμ ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα

Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία

Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...