Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τομέας Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ανίδεος στο μεσανατολικό

Ο Τομέας Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ανίδεος στο μεσανατολικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στον ΣΥΡΙΖΑ, στον Τομέα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων, νομίζουν ότι τα Υψίπεδα του Γκολάν, που κατέλαβε το Ισραήλ κατά τον πόλεμο των Έξι Ημερών (1967), έχουν σχέση με το λεγόμενο Παλαιστινιακό. Είναι ανίδεοι. Τα Υψίπεδα του Γκολάν δεν έχουν καμία σχέση με τους Παλαιστίνιους, είναι εδάφη της Συρίας και κατοικούνται από Δρούζους, οι οποίοι επίσης ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με τους Παλαιστίνιους. Ας φροντίσουν να μάθουν γεωγραφία, ιστορία και γεωπολιτική και ύστερα να βγάζουν ανακοινώσεις, στοχοποιώντας μάλιστα το Ισραήλ, σαν να μην είναι σύμμαχος της Αθήνας η Ιερουσαλήμ αλλά η Άγκυρα. Έχουν σοβαρό πρόβλημα ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ. Είδατε άλλο ελληνικό κόμμα να διαμαρτυρηθεί για την επίσκεψη Πομπέο στα Υψίπεδα του Γκολάν; Αριστεριστές υπονομεύουν τις συμμαχίες της χώρας μας με τον ανεγκέφαλο ακτιβισμό τους; Βρείτε άλλο πεδίο να σώσετε τις αριστερίστικες ψυχούλες σας, όχι την εξωτερική πολιτική. Θα τους μαζέψεις Αλέξη τους έξαλλους;

«Η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μ. Πομπέο, σε παράνομο ισραηλινό εποικισμό, στο Ψαγκότ, όπως και στα κατεχόμενα Υψίπεδα του Γκολάν, αλλά και οι εκεί δηλώσεις του, συνιστούν άλλο ένα πλήγμα στην προοπτική επανεκκίνησης βιώσιμων συνομιλιών για το Παλαιστινιακό», δηλώνει σε ανακοίνωσή του ο τομέας Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, για την επίσκεψη του Μ. Πομπέο στα κατεχόμενα Υψίπεδα του Γκολάν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει ότι «Σε μια κρίσιμη περίοδο για την Μέση Ανατολή, τέτοιες κινήσεις υπονομεύουν την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στηρίζει κάθε προσπάθεια επανέναρξης των ειρηνευτικών συνομιλιών, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, όπως και κάθε κίνηση που συμβάλλει στην ειρηνική συνύπαρξη Ισραηλινών και Παλαιστινίων», αναφέρει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στηρίζει τη δίκαιη και βιώσιμη λύση του Παλαιστινιακού, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ- λύση δύο κρατών, που θα συνυπάρχουν με ειρήνη και ασφάλεια, στα σύνορα του 1967 και με πρωτεύουσα του Παλαιστινιακού κράτους την Ανατολική Ιερουσαλήμ», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραηλινός αξιωματούχος με παράδειγμα από την Παλαιά Διαθήκη εξήγησε το πλήγμα του Ισραήλ στο Ιράν

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

Τι ακολουθεί μετά το ισραηλινό χτύπημα-απάντηση στο Ιράν

Το Ισραήλ απάντησε στο Ιράν «οφθαλμόν αντί οφθαλμού»

Το Ισραήλ πραγματοποίησε πυραυλική επίθεση στο Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...