ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση στην κυβέρνηση, και προσωπικά στον Πρωθυπουργό, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη νέα παραίτηση στη ΝΕΡΙΤ.
«Σε συνέχεια των παραιτήσεων του Προέδρου και του αναπληρωτή προέδρου της ΝΕΡΙΤ, η παραίτηση του μέλους του Εποπτικού Συμβουλίου Χ. Χωμενίδη, επιτείνει το μείζον θέμα για την κυβέρνηση, η οποία εξαιτίας των ωμών παρεμβάσεών της στο νέο ραδιοτηλεοπτικό μόρφωμα, αμφισβητεί έμπρακτα την ίδια τη λειτουργία του» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει καταδειχθεί πλέον σε όλες της τις διαστάσεις η εγκληματική επιλογή του κλεισίματος της ΕΡΤ, ενώ «είναι τέτοιος ο πανικός του πρωθυπουργού μπροστά στην κυβερνητική αποσάθρωση που επιλέγει τον προσφιλή στον ίδιο δρόμο της φυγομαχίας και κρυπτόμενος προσπαθεί να φιμώσει την αξιωματική αντιπολίτευση».
Καταλήγοντας ζητεί το θέμα της ΝΕΡΙΤ να έρθει άμεσα στη Βουλή και η κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις, «σεβόμενη τους στοιχειώδεις κανόνες του πολιτικού διαλόγου».
























































