ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παγκόσμιος συναγερμός για τον ιό Έμπολα- Πώς μεταδίδεται - Περιορισμένα τα θεραπευτικά εργαλεία
Τραγωδία στη Ρόδο: Μητέρα και κόρη νεκρές σε τροχαίο
Η μεγαλύτερη ουκρανική επίθεση με drones στη Ρωσία - Τουλάχιστον 4 νεκροί
Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα
Αλ. Τσίπρας: Οι αναρτήσεις που δείχνουν την ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου κόμματος του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ταμίας στην τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια ήταν ο φονιάς του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος επιχείρησε να εμφανιστεί ενώπιον δικαιοσύνης και κοινής γνώμης ότι δεν είχε ιδιαίτερους δεσμούς με την οργάνωση.
Ένα – ένα όμως ντοκουμέντα, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, δείχνουν ότι κάθε άλλο παρά απλό μέλος ήταν ο Ρουπακιάς.
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η εφημερίδα “Real News”, λίγες ημέρες πριν την επέτειο ενός έτους από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο Γ. Ρουπακιάς εμφανίζεται, στον κατάλογο με τα ονόματα των στελεχών της νεοναζιστικής οργάνωσης στη Νίκαια, “δεύτερος τη τάξει”, καθώς εκτελούσε καθήκοντα ταμία.
Πριν από λίγο καιρό, άλλα στοιχεία και ντοκουμέντα αποδείκνυαν με τον πλέον εμφαντικό τρόπο πόσο σαθρά είναι τα επιχειρήματα του Γιώργου Ρουπακιά, καθώς ενώ ο ίδιος εμφανιζόταν να μην έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή, σε φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ποζάρει δίπλα σε πρωτοκλασάτα στελέχη του νεοναζιστικού μορφώματος.
























































