ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Βίντεο, Ελληνική Αιγιαλίτιδα Ζώνη (Χωρικά Ύδατα), Ιόνιο Πέλαγος, Τουρκία,


















































Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σχολιάζει πως δεν αφορά την Άγκυρα η επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο Πέλαγος που ψηφίστηκε την Τετάρτη από την ελληνική Βουλή και φροντίζει να υπενθυμίσει στην Αθήνα πως ανάλογες ενέργειες δεν μπορούν να συμβούν στο Αιγαίο, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN.
«Η χώρα μας έχει ζωτικά δικαιώματα και συμφέροντα στο ημι-κλειστό Αιγαίο Πέλαγος, όπου επικρατούν ειδικές γεωγραφικές συνθήκες.
»Είναι γνωστή η θέση μας πως τα χωρικά ύδατα αυτής της θάλασσας δεν πρέπει να επεκταθούν μονομερώς, με τρόπο που θα περιορίζουν την ελεύθερη ναυσιπλοΐα και την πρόσβαση στις ανοιχτές θάλασσες, τόσο της χώρας μας όσο και των τρίτων χωρών.
»Δεν υπάρχει αλλαγή σε αυτήν τη στάση μας», τονίζει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
H συγκεκριμένη ανακοίνωση έρχεται λίγες μέρες μετά την επανεκκίνηση των διερευνητικών επαφών Ελλάδας-Τουρκίας.
























































