ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Δένδιας: Θερμά συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν – Ελλάδα και ΗΠΑ μοιράζονται κοινό όραμα

Νίκος Δένδιας: Θερμά συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν – Ελλάδα και ΗΠΑ μοιράζονται κοινό όραμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις εξέφρασε με δύο αναρτήσεις του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας σημειώνει ότι η ισχύς της ελληνοαμερικανικής σχέσης βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών και ότι η χώρα μας προσβλέπει σε μια νέα παραγωγική συνεργασία, τονίζοντας ότι Ελλάδα και ΗΠΑ μοιράζονται κοινό στρατηγικό όραμα.

«Θερμά συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις (photo με τον τότε Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ J. Biden, όταν εκπροσώπησα το 2009 την Κυβέρνηση στην εκδήλωση του Λευκού Οίκου, για τον εορτασμό της επετείου του #1821).

»Η ισχύς της σχέσης Ελλάδας – ΗΠΑ βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών.

»Προσβλέπουμε σε μια παραγωγική συνεργασία με τον νέο Πρόεδρο και τον προτεινόμενο ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν.

»Οι ΗΠΑ είναι κρίσιμης σημασίας εταίρος της χώρας μας, με τον οποίο μοιραζόμαστε κοινό στρατηγικό όραμα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: «Είμαστε 3.500 χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη» – «…οι Έλληνες δεν θελήσαμε ποτέ να είμαστε τμήματα αυτοκρατορίας. Δεν μας άρεσε, δεν μας βόλευε»

Νίκος Δένδιας: «Δεν ανήκω σε αυτούς που έχουν πιστέψει το αφήγημα των “ήρεμων νερών”»

Νίκος Δένδιας: Δεν ρωτάμε το ΝΑΤΟ που θα πάμε τους «Patriot»

Ο Ερντογάν τηλεφώνησε στον Τραμπ παριστάνοντας το «περιστέρι» της ειρήνης

Πούτιν και Σιτζινπίνγκ κατά Τραμπ: «Ο πλανήτης κινδυνεύει να επιστρέψει στον νόμο της ζούγκλας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...