Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσακώνονται στο Facebook για το “κωλοκόμμα” του Τατσόπουλου

Τσακώνονται στο Facebook για το “κωλοκόμμα” του Τατσόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μάχη έχει ανοίξει στο Facebook για τις πρωινές δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου που χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ”κωλοκόμμα”.

Συγκεκριμένα μιλώντας για την διαφθορά στον Βήμα FM κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ως βασικό υπεύθυνο για την διαφορά στην χώρα μας χαρακτηρίζοντάς το ως «κωλοκόμμα»:«Το κωλοκόμμα που λεγόταν και συνεχίζει να λέγεται ΠΑΣΟΚ έχει διαβρώσει τόσο πολύ, με αυτόν τον ποπουλισμό του ότι «όλοι θα διοριστούμε, με κάθε μέσο και τρόπο και κάθε πλαστογραφία», όλες τις πολιτικές συμπεριφορές όλων των κομμάτων: από τη Ν.Δ. έως τον ΣΥΡΙΖΑ.Δυστυχώς… 20 χρόνια ήταν το ΠΑΣΟΚ, αν δεν είναι υπεύθυνο αυτό, ποιος είναι; Το ΠΑΣΟΚ το καλλιέργησε αυτό”.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, σε ανάρτησή του στο Facebook, κάνει λόγο για «χυδαιότητες, λάσπη και ύβρεις», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Π. Τατσόπουλος ξεκίνησε κατά πως φαίνεται την προεκλογική του εκστρατεία… με πολύ βαρετό τρόπο: χυδαιότητες, λάσπη και ύβρεις κατά του ΠΑΣΟΚ…. Καλό όμως είναι να προσέξει μήπως από την πολύ κατρακύλα τον πάρει το ποτάμι».

Μετά του απάντησε ο Τατσόπουλος τονίζοντας: “Κατανοώ την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Τη δουλειά του κάνει ο άνθρωπος. Όποιος δεν παινέσει το σπίτι του, θα πέσει να τον πλακώσει. Και προφανώς το ΠΑΣΟΚ δεν “ανακάλυψε” τη διαφθορά -υπήρχε και ΠΡΙΝ από το ΠΑΣΟΚ, θα υπάρχει και ΜΕΤΑ από το ΠΑΣΟΚ. Παραμένει ωστόσο κοινή πεποίθηση, ομολογημένη και από πολλά στελέχη του ίδιου του ΠΑΣΟΚ -συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της- πως, επί των (πολλών) ημερών διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ -πάνω από είκοσι χρόνια- η διαφθορά (σήμα κατατεθέν του λαϊκισμού παγκοσμίως) έγινε αναπόσπαστο τμήμα της συμπεριφοράς των συμπολιτών μας, τόσο “πετυχημένη” συνταγή δε, ώστε να μεταλαμπαδευτεί σε όλα τα κόμματα που κατέχουν ή προσδοκούν την εξουσία. Τα υπόλοιπα χαριτωμένα -θα τον πάρει το ποτάμι κλπ- αποκαλύπτουν την παραμελημένη μέχρι τούδε προοπτική του κυρίου Καρύδη ως χιουμορίστα. Μπράβο του. Και δεν του φαινόταν».

Και μετά απάντησε και πάλι ο Δημήτρης Καρύδης:”Κανένα χιούμορ, κ. Τατσόπουλε. Και με την ευκαιρία, μήπως να αναρωτηθείτε αν διαφέρει σε τίποτα ο ισοπεδωτικός, χυδαίος και υβριστικός λόγος σας, από το λόγο των Χρυσαυγιτών που κατά τα άλλα σωστά καταγγέλλετε, ως λόγο που εκτρέφει το μίσος το διχασμό και πλήττει τη Δημοκρατία; Αλλά αυτά συμβαίνουν, όταν η γλώσσα τρέχει πιο γρήγορα από το μυαλό και όταν ο δημόσιος λόγος κάποιου εξαντλείται στο να δημιουργεί φτηνές εντυπώσεις.

karidis facebook 2

tatsopoulos facebook
karidis facebook 3

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΠΑΣΟΚ: Ολοκληρώθηκε το ευρωψηφοδέλτιο με … άρωμα «Σασμού»

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης «τροχονόμος της ακρίβειας»

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές – Όχι σε συνεργασία με ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...