ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Αρχεία Επστάιν: Πληροφορία στο FBI κάνει λόγο για «γυναίκα που δάγκωσε τον Τραμπ αφού εξαναγκάστηκε σε στοματικό έρωτα»
Φόβοι για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Προειδοποίηση Νετανιάχου για ισχύ «που δεν έχει ξαναδεί το Ιράν»
Αρχεία Έπσταϊν: Καταγγελίες στο FBI εμπλέκουν τον Τραμπ σε ασελγείς πράξεις
Γ. Τσατραφύλλιας: «Μπαίνουμε σε φάση ισχυρής κακοκαιρίας» - Πότε θα χτυπήσει την Αττική ισχυρή καταιγίδα
Βιολάντα: Στο μικροσκόπιο όλες οι άδειες - Η υπογραφή του Δημήτρη Παπαστεργίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην προκλητική στάση της Άγκυρας επιμένει ο Χουλουσί Ακάρ, ζητώντας από την Ελλάδα… να σεβαστεί την Τουρκία.
Λίγες ώρες πριν την έναρξη των διερευνητικών επαφών στην Κωνσταντινούπολη, η Τουρκία δεν προσπαθεί ούτε στο ελάχιστο να δείξει πρόσωπο καλής θέλησης και επιμένει στην επιθετική ρητορική.
«Ελπίζουμε ότι μέσα από τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα θα φτάσουμε στην επίλυση των ζητημάτων βάσει των δικαιωμάτων και του διεθνούς δικαίου», είπε χαρακτηριστικά ο Ακάρ στα πλαίσια εκδήλωσης καθέλκυσης της τουρκικής κατασκευής φρεγάτας «Istanbul».
Παράλληλα, δεν δίστασε να κατηγορήσει την Ελλάδα ότι δεν σέβεται τα δικαιώματα της Τουρκίας και «προειδοποίησε» πως αν αυτό δεν γίνει, μπορεί να προκληθούν… παρεξηγήσεις.
«Η προσδοκία μας από τον γείτονα μας είναι να σεβαστεί τα δικαιώματα μας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και να αποφευχθούν ενέργειες που πιθανώς προκαλέσουν παρεξηγήσεις» είπε χαρακτηριστικά.
























































