ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην αναδιάταξη του χάρτη των Πανεπιστημίων σε όλη τη χώρα προχωρά η κυβέρνηση όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός Παιδείας και αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής, Άγγελος Συρίγος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.
«Εκ των πραγμάτων κάποια πανεπιστημιακά τμήματα θα κλείσουν», είπε ο υφυπουργός προσθέτοντας πως «έχουν ιδρυθεί τμήματα που δεν έχουν λειτουργήσει ποτέ».
Το υπουργείο σε συνεργασία με την ΕΘΑΑΕ (Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης) θα εξετάσει «ποια από αυτά τα τμήματα μπορούν να λειτουργήσουν και ποια πρέπει να κλείσουν οριστικά».
Επίσης ο κ. Συρίγος έκανε λόγο για τις «ουσιαστικές αλλαγές» που φέρνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή, ενώ αναφερόμενος στη σύσταση αστυνομικού σώματος εντός των Πανεπιστημίων είπε πως «με πιο ήπιο τρόπο» θα προσπαθεί να αντιμετωπίζει τις παραβατικές συμπεριφορές εντός των πανεπιστημιακών χώρων.
Υπογράμμιζε δε πως παρά τις αντιδράσεις, η κοινωνία στηρίζει αυτό το βήμα της λεγόμενης πανεπιστημιακής Αστυνομίας.
























































