ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο Παύλος Χαϊκάλης στράφηκε κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Γιατί ο Παύλος Χαϊκάλης στράφηκε κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στράφηκε ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης. Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, με την οποία χαρακτηριζόταν ως χυδαία η προσπάθεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να δώσει στις καταγγελίες κομματικό χρώμα.

Σε σημείο της ανακοίνωσης του Μαξίμου τονιζόταν ότι: …«Ζήτησε κανείς ευθύνες από τον κ. Τσίπρα για τον κ. Χαϊκάλη που με την υπογραφή του τον διόρισε Υπουργό;»,

Η ανακοίνωση του Μαξίμου ήταν προς απάντηση των επικρίσεων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση Λιγνάδη, στην οποία ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε από την πρώτη στιγμή που βγήκαν στην επιφάνεια οι καταγγελίες πολιτικό χρώμα κάνοντας λόγο μάλιστα για προσπάθεια συγκάλυψης:

Θυμίζουμε ότι ο κ. Χαϊκάλης είχε πάρει θέση υφυπουργού το καλοκαίρι του 2015, όταν το δημοψήφισμα του Ιουλίου είχε προκαλέσει εσωτερική ρήξη και διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τότε, είχε αναλάβει το ασφαλιστικό, ως βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Η ανακοίνωση του Παύλου Χαϊκάλη έχει ως εξής:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην πολιτική αντιπαράθεσή του με τον κ. Τσίπρα δεν δίστασε να με κατονομάσει αφήνοντας ευθέως προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα.

»Επειδή κ. Μητσοτάκη δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σε κάθε περίπτωση καταδικάζω απερίφραστα τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

»Επειδή δεν έχω μέχρι σήμερα πληροφορηθεί από κανένα αρμόδιο όργανο τί ακριβώς μου προσάπτεται.

»Επειδή έχετε χρέος εκ της θέσεώς σας να προασπίσετε το κράτος δικαίου κι όχι να υιοθετείτε και να αναπαράγετε δήθεν καταγγελίες χωρίς να γνωρίζετε καν το περιεχόμενό τους.

»Σας καλώ όπως ανακαλέσετε τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου άλλως, διερωτώμαι, αν ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του “κοινού συκοφάντη”».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τελευταία προειδοποίηση – Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με γαβγίσματα. Αλλιώς βουλώστε το…»

Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»

Αντ. Σαμαράς: «Όσο λοιπόν κι αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να ταΐσει, δήθεν, τον κόσμο με “πίτσες” και “χωριάτικα”, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, κρίνει και συγκρίνει…»

Αλ. Τσίπρας: «Η χώρα βουλιάζει στη διαφθορά με αρχιερέα της διαφθοράς τον κύριο Μητσοτάκη»

Μητσοτάκης στο ΣΑ του ΟΗΕ: Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να παρεμποδίσει στρατηγικά έργα συνδεσιμότητας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...