ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαθρεμπόριο Καυσίμων, Σίμος Κεδίκογλου,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπορεί το λαθρεμπόριο καυσίμων να ζει και να βασιλεύει η κυβέρνηση όμως έχει “ξεκάθαρη βούληση” να το… πατάξει, όπως υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σε συνέντευξή του στον Αντ1.
Απαντώντας σχετικά με την υπόθεση της λαθρεμπορίας ναυτιλιακών καυσίμων ο κ. Κεδίκογλου επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης για την πλήρη διαλεύκανση κάθε υπόθεσης και τόνισε: «είναι ξεκάθαρο πως αυτή η κυβέρνηση δεν κοιτάζει ποιος είναι, τι ρόλο παίζει κλπ».
Υπογράμμισε ακόμη ότι «πρέπει να σταματήσουμε κάθε μορφή λαθρεμπορίου» και επισήμανε ότι με την εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης σταμάτησε το λαθρεμπόριο μέσω του πετρελαίου θέρμανσης, ενώ όπως είπε, αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση μπορεί να ελέγξει και το λαθρεμπόριο στα ναυτιλιακά καύσιμα.
























































