ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 25η Μαρτίου - Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ελληνική Επανάσταση του 1821, Ρωσία,


















































Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Αϊζενκότ-Ισραήλ: «Τώρα είναι η ώρα να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης (ενότητας)»
Δένδιας: Πανίσχυροι με 200 σύγχρονα μαχητικά και εκατοντάδες Μη Επανδρωμένα - «Ζήτω η Ελλάς!»
Fox News: Οι ΗΠΑ θεωρούν την 9η Νοεμβρίου (Νέα Σελήνη) ως πιθανή ημερομηνία για πλήγματα στο Ιράν
Ο στρατός του Ιράκ ανέπτυξε τέσσερις ταξιαρχίες στη Βασόρα μετά από πληροφορίες για σχεδιαζόμενες επιθέσεις πολιτοφυλακών στο Κουβέιτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, απέστειλε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μήνυμα για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.
Στο μήνυμα υπογραμμίζεται ότι η Ρωσία αποδίδει πολύ μεγάλη σημασία στις σχέσεις με την Ελλάδα και σημειώνοντας ότι η διεξαγωγή του Έτους Ιστορίας Ρωσία – Ελλάδα θα συμβάλλει στην εμπέδωση των αμοιβαίως επωφελών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.
Στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση θα εκπροσωπήσει τη Ρωσία ο πρωθυπουργός, Μιχαήλ Μισούστιν, ο οποίος αναμένεται την Τετάρτη το μεσημέρι στην Αθήνα.
Ειδικότερα, στο μήνυμά του, ο κ. Πούτιν αναφέρει:
«Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,
»δεχθείτε τα πιο ένθερμα συγχαρητήρια με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής της Ελληνικής Δημοκρατίας – της Ημέρας της Ανεξαρτησίας.
»Στις σχέσεις με την Ελλάδα, οι οποίες βασίζονται στις μακροχρόνιες παραδόσεις της φιλίας, καθώς και της πολιτιστικής και πνευματικής εγγύτητας, εμείς αποδίδουμε πολύ μεγάλη σημασία.
»Ευελπιστούμε ότι η διεξαγωγή του Έτους Ιστορίας Ρωσία – Ελλάδα, τα εγκαίνια του οποίου συμπίπτουν με την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη του εθνικού απελευθερωτικού αγώνα του ελληνικού λαού, θα συμβάλλει στην εμπέδωση των αμοιβαίως επωφελών σχέσεων μεταξύ των χωρών μας.
»Σας εύχομαι καλή υγεία και κάθε επιτυχία, και σε όλους τους συμπολίτες σας την ευημερία και την ευμάρεια.
»Μετά τιμής,
»Βλ. Πούτιν».
























































