ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Κωνσταντίνος Φλώρος, Μιανμάρ, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Αρχηγοί Γενικών Επιτελείων Εθνικής Άμυνας της Αυστραλίας, του Καναδά, της Δανίας, της Γερμανίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας, της Ολλανδίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Δημοκρατίας της Κορέας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ* καταδικάζουμε τη χρήση θανατηφόρας βίας κατά άοπλων ανθρώπων από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τις σχετιζόμενες με αυτές υπηρεσίες ασφαλείας της Μιανμάρ.
Κάθε επαγγελματίας στρατιωτικός ακολουθεί διεθνή πρότυπα συμπεριφοράς και είναι υπεύθυνος για να προστατεύει –όχι να βλάπτει– τους ανθρώπους που υπηρετεί.
Προτρέπουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της Μιανμάρ να διακόψουν τη χρήση βίας και να εργαστούν για να αποκαταστήσουν έναντι του λαού της τον σεβασμό και την αξιοπιστία που έχουν απωλέσει λόγω των ενεργειών τους.























































