ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ελληνικά Νησιά, Λαθρομετανάστες, Λέσβος, Μετανάστες, Νησιά Αιγαίου, Νότης Μηταράκης, Πρόσφυγες, Τουρκία, Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου,


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
Το παγωμένο βλέμμα της Ελισάβετ: Ακόμη και πρωθυπουργοί έτρεμαν μπροστά της, αποκαλύπτει βασιλικός βιογράφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν είναι δυνατόν να θεωρούνται πρόσφυγες αυτοί που συνοδεύονται από τουρκικά πολεμικά πλοία. Η Συνθήκη της Γενεύης αναφέρεται σε ανθρώπους που κινδυνεύουν και φεύγουν λόγω κινδύνου, όχι λόγω υποστήριξης του γείτονος κράτους» τόνισε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.
Μιλώντας στον «ΣΚΑΪ, με αφορμή τις διαδοχικές απόπειρες τουρκικών ακταιωρών να προωθήσουν λέμβους με αλλοδαπούς στη Λέσβο, συνολικά επτά βάρκες με 300 επιβαίνοντες που έφθασαν σε ακτίνα 50-100 ναυτικών μιλίων βορειοανατολικά του νησιού, υπογράμμισε πως το θέμα δεν είναι διμερές, αφορά όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο κ. Μηταράκης σημείωσε πως δεν υπήρχε είσοδος στα ελληνικά χωρικά ύδατα και συμπλήρωσε πως «καλέσαμε την Τουρκία να διακόψει την ενέργεια και να τους πάρει πίσω.
»Τους πήρε όλους πίσω τελικά» δήλωσε.
Προανήγγειλε, τέλος, πως η Ελλάδα θα αντιδράσει τη Δευτέρα με επίσημη επιστολή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
























































