ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληροφοριοδότης για τα UFO ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ έχουν υπό κυβερνητική κράτηση σορούς από 4 διαφορετικά είδη εξωγήινων από καταρριφθέντα
ΕΛ.Α.Σ.: Ποιοι κορυφαίοι άνθρωποι του πολιτισμού υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη
Η «αγάπη» του OPEN για την Καρυστιανού και τον Πούτιν ρίχνουν την τηλεθέαση και τις διαφημίσεις
Στρατιώτες των IDF ύψωσαν τις σημαίες του Ισραήλ και της Ταξιαρχίας Γκολάνι στο Κάστρο του Μποφόρ στον νότιο Λίβανο
Δέχεται ήδη πυρά εκ των έσω ο νέος Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν; 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη δήλωση Γεραπετρίτη, περί συμβολικού και παιδαγωγικού χαρακτήρια των SMS, σχολίασε o Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του στο Facebook, δηλώνοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να ξαναστείλει SMS.
«Aυτόν τον σκοτεινό άνθρωπο που κανείς δεν ξέρει από που και πως μας προέκυψε — αλλά τον έκανε Υπουργό Επικρατείας θα τον πληρώσει ακριβά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
»Οχι ότι με πολυνοιάζει. Αντίθετα.
»Αλλά πρέπει να έχεις γονίδια “δικτατορικης αντιληψης” για να ισχυρίζεσαι ανερυθρίαστα ότι τα sms και η απαγόρευση της βραδινής κυκλοφορίας έχουν “παιδαγωγικό και συμβολικό χαρακτήρα”.
»Τώρα αποκαλύπτονται — πέρα από κάθε αμφιβολία — οι πραγματικές προθέσεις αυτής της άθλιας κυβέρνησης και του θρασύτατα ανέμελου Πρωθυπουργου της:
»Θέλουν να χειραγωγήσουν τους Έλληνες.
»Να τους βάλουν τα δυο πόδια σ ένα παπούτσι. Να τους περιστείλουν το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα άρνησης, ανυπακοής και δημοκρατικής αντίδρασης.
»Λέω λοιπόν:
»Επειδή δεν έχω αποφάσίσει να εκχωρήσω σε κανενα Μητσοτάκη, σε κανενα Γεραπετριτη, σε κανένα Χρυσοχοιδη το δικαίωμα να με “παιδαγωγήσει” από σήμερα δεν πρόκειται να στείλω κανένα κανονικο sms.
»ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ».

























































