Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μέλος της Χρυσής Αυγής κρατά αντιαρματικό εκτοξευτήρα

Μέλος της Χρυσής Αυγής κρατά αντιαρματικό εκτοξευτήρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέες φωτογραφίες από την στρατιωτική δομή των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, ενώ αίσθηση προκαλεί φωτογραφία στην οποία μέλος της κρατά αντιαρματικό εκτοξευτήρα Low.

Μέλη της Χρυσής Αυγής, στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Βήμα, εμφανίζονται να εκπαιδεύονται σε τεχνικές πολέμου, ως παραστρατιωτική οργάνωση, μαθαίνοντας τακτικές εφόδου σε σπίτια κ.α.

xrisi_avgi

Η εκπαίδευση γίνεται σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, στην είσοδο του οποίου, τα μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν ζωγραφίσει τη σβάστικα αλλά και τον γράμμα «Οντάλ» του ρουνικού αλφαβήτου (αρχαίο αλφαβητικό σύστημα γραφής των βόρειων λαών της Ευρώπης), που χρησιμοποιούσε ως σύμβολο (οντάλ με φτερά) ο λόχος ορεινών επιχείρησεων των Waffen – SS (7th SS Volunteer Mountain Division Prinz Eugen).

Οι φωτογραφίες βρέθηκαν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές μελών του «πυρήνα» της Νίκαιας, αλλά και σε ηλεκτρονικό υπολογιστή βουλευτών της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.

«Είναι οι πιο ενδεικτικές φωτογραφίες για την υποδομή και τον παραστρατιωτικό σχεδιασμό της Χρυσής Αυγής. Η εκπαίδευση που θυμίζει ειδικές δυνάμεις του Στρατού και της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και εξάσκηση στο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν μελών της Αλ Κάιντα όπως και μεγάλες παραστρατιωτικές ομάδες, δείχνει την οργάνωση και τους απώτερους στόχους του ακροδεξιού μορφώματος.

Εκπαιδεύονται σε επιδρομές που παραπέμπουν σε συνθήκες πολέμου και οι φωτογραφίες αυτές αποκαλύπτουν μία κλιμάκωση της σχεδιαζόμενης δράσης τους», αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...