ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης για τον ΑΣΕΠ εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, από το βήμα της Βουλής, μετά τη συνεργασία κυβέρνησης και ΚΙΝΑΛ για τον έλεγχο της Ανεξάρτητης Αρχής.
«Ποτέ στο παρελθόν εν ενεργεία κομματικά στελέχη δεν τοποθετήθηκαν ως μέλη του ΑΣΕΠ και καμίας άλλη Ανεξάρτητης Αρχής», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Γιάννης Ραγκούσης υπογράμμισε πως επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγες εβδομάδες, όταν ήρθε το αντισυνταγματικό νομοσχέδιο που καθιέρωσε τη δυνατότητα παράτασης της θητείας των μελών του ΑΣΕΠ.
Όπως εξήγησε, η δυνατότητα αυτή, «δεν είχε άλλο σκοπό, παρά την ολοκλήρωση της πλήρους χειραγώγησης της ανεξάρτητης αρχής».
























































