ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για επικοινωνιακά πυροτεχνήματα κάνει λόγο ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης με αφορμή την υπογραφή για το πέρασμα της «Ελληνικό ΑΕ» στη Lamda Development και σχολιάζει δηκτικά τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς.
«Ένα χρόνο μετά τη φιέστα του πρωθυπουργού με την κατεδάφιση πέντε αυθαίρετων κτισμάτων, η κυβέρνηση πανηγυρίζει ξανά σήμερα για την έναρξη των εργασιών στο Ελληνικό», αναφέρει ο κ. Χαρίτσης και επισημαίνει ότι η κυβέρνηση αντί να στηρίξει την οικονομία, υπόσχεται επενδυτική έκρηξη στο μέλλον.
«Δυο χρόνια μετά τις εκλογές που θα «έκλειναν» το θέμα του Ελληνικού σε μία βδομάδα και έναν χρόνο μετά τη φιέστα που έστησε ο Πρωθυπουργός για την κατεδάφιση πέντε αυθαίρετων κτισμάτων, η Κυβέρνηση πανηγυρίζει ξανά σήμερα για την έναρξη των εργασιών στο Ελληνικό.
»Αντί να εφαρμόσει μια πολιτική ενεργητικής στήριξης της οικονομίας, επιμένει σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και υποσχέσεις για επενδυτική έκρηξη στο μέλλον.
»Η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει.
»Οι πανηγυρισμοί για την καθυστερημένη εξέλιξη της επένδυσης εν μέσω μιας σκληρής ύφεσης προκαλούν».























































