ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Φυλλοροεί» το κόμμα Καρυστιανού - Τρεις αποχωρήσεις σε μια ημέρα
Reuters: Ανησυχία για τα αποθέματα πυραύλων των ΗΠΑ - Τους χρησιμοποίησαν όλους στο Ιράν
Σοκ στον Μυστρά: Έκρυβε τον νεκρό πατέρα του στον καταψύκτη για να παίρνει τη σύνταξη
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα χέρια της Αστυνομίας, μετά από 8 μήνες, έπεσε ο Χρήστος Παππάς.
Το νούμερο δύο της Χρυσής Αυγής εντοπίστηκε σε διαμέρισμα – κρησφύγετο στην περιοχή του Ζωγράφου από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, η ΕΛ.ΑΣ. εδώ και κάποιες μέρες είχε την πληροφορία πως ο Χρήστος Παππάς βρισκόταν στο εν λόγω διαμέρισμα.
Σημειώνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα τις έρευνες είχε αναλάβει η Αντιτρομοκρατική, η οποία το βράδυ της Πέμπτης σε επιχείρηση που τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα, τον συνέλαβε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, μαζί του ήταν και μια γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία κατά το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να ήταν ακόμα και υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή.
Μάλιστα, η εν λόγω γυναίκα είναι αυτή που τους τελευταίους μήνες προσέφερε το κρησφύγετο στον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής.
Αυτή τη στιγμή, ο συλληφθέντας βρίσκεται στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ.
























































