Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δικηγόρος Χρήστου Παππά: Μπορεί να αποφυλακιστεί σε πέντε χρόνια

Δικηγόρος Χρήστου Παππά: Μπορεί να αποφυλακιστεί σε πέντε χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Περικλής Σταυριάνακης, δικηγόρος του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, μίλησε αποκλειστικά στο MEGA. Ο δικηγόρος του διαψεύδει ότι έλαβε κάποιο γράμμα από τον Χρήστο Παππά.

«Το γεγονός σύλληψης ήταν αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών της αστυνομίας, η οποία κατάφερε να τον εντοπίσει στο συγκεκριμένο σημείο. Είναι μία επιτυχία», ανέφερε.

«Δεν είχε τις προσβάσεις προς τα έξω. Δεν γνώριζα που ήταν κρυμμένος και δεν ήθελα να γνωρίζω, γιατί φοβόμουν τη στιγμή αυτή.

»Δεν θα ήθελα να σκεφτεί κανένας ότι διέρρευσε από εμένα ο τόπος στον οποίο έμενε» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήθηκε η διαδικασία, θα κρατηθεί στο κατάστημα κράτησης και αναμένει την καθαρογραφή της απόφασης και τον προσδιορισμό του Εφετείου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αναμένεται να βγει από τη φυλακή σε περίπου 5 χρόνια, εάν η πρωτόδικη ποινή μείνει ίδια στο Εφετείο.

Προκαταρκτική εξέταση για το ενδεχόμενο εμπλοκής κι άλλων προσώπων στην υπόθαλψή του

Στο μεταξύ, προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο της συμμετοχής και άλλων προσώπων που τυχόν εμπλέκονται στην υπόθαλψη του φυγόποινου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για την έρευνα αποτέλεσαν καταθέσεις μαρτύρων που έχουν δοθεί στο παρελθόν, οι οποίες αναφέρονται ονομαστικά σε άλλα πρόσωπα, πέραν της 52χρονης, τα οποία φέρονται να βοηθούσαν τον Χρ. Παππά να διαφύγει τη σύλληψη, μετά την έκδοση της καταδικαστικής σε βάρος του απόφασης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ένταση στη Γερουσία της Αυστραλίας: Η Πολίν Χάνσον εμφανίστηκε με μπούρκα

DW: Πόσο δεξιοί είναι οι Γερμανοί;

Η Τουρκία κάλεσε τον Οτσαλάν να προτρέψει τις SDF να ενταχθούν στον συριακό στρατό

Γερμανία: Πρώτο κόμμα η ακροδεξιά AfD με 26% σε νέα δημοσκόπηση

Βρετανία: Η Υπ. Εσωτ. Σαμπάνα Μάχμουντ ανησυχεί για την κλιμάκωση της ακροδεξιάς ρητορικής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...