ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κίνημα Αλλαγής, Κύπρος, ΠΑΣΟΚ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

















































Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Πένθος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Πέθανε η μητέρα του
Βενιζέλος: Η χώρα είναι «μη διακυβερνήσιμη» - Κρίση νομιμοποίησης και προβλήματα εθνικής ασφάλειας
Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες - Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) - Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για παραβίαση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ και των θέσεων της ΕΕ κάνει λόγο το ΚΙΝΑΛ με αφορμή τις ανακοινώσεις Ερντογάν από τα Κατεχόμενα και καλεί σε αποφασιστική αντίδραση της διεθνή κοινότητα.
Το ΚΙΝΑΛ καλεί επίσης την ελληνική κυβέρνηση να καταγγείλει την παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας.
«Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις σχεδιαζόμενες προκλητικά έκνομες ενέργειες του Προέδρου Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κύπρο.
»Παραβιάζουν τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επιβεβαιώνουν ότι η πολιτική κατευνασμού και υποχωρήσεων δεν αποθαρρύνει την Τουρκία.
»Καλούμε τη διεθνή κοινότητα να αντιδράσει αποφασιστικά. Επιβάλλεται η επανεκκίνηση της διαδικασίας επίτευξης βιώσιμης και δίκαιης λύσης για το Κυπριακό πρόβλημα στη βάση της διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας (ΔΔΟ).
»Η Ελληνική κυβέρνηση οφείλει να καταγγείλει την παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας και να στηρίξει ενεργά την προσπάθεια για ανεύρεση λύσης».























































