ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ώρα που οι ΗΠΑ και πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν στραφεί εναντίον του μετά τα όσα ανακοίνωσε στα Κατεχόμενα, ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σφυρίζει… αδιάφορα.
Δείχνει να μην έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει, να μην εισπράττει τη διεθνή κατακραυγή και να εξαπολύει επιθέσεις τόσο κατά της Ελλάδας όσο και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη αφήνοντας, μάλιστα, υπόνοιες ότι το καλοκαίρι μπορεί να μην είναι και τόσο ήρεμο.
Κατά την επιστροφή του από τα Κατεχόμενα, ο Ερντογάν σε δηλώσεις του στους Τούρκους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον κ. Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες και στη συμφωνία να συνομιλούν οι σύμβουλοί τους.
«Είπαμε με τον κ. Μητσοτάκη “ας βάλουμε τους συμβούλους μας να συναντηθούν, να μας φέρουν τα αποτελέσματα και να συναντηθούμε μετά και να φέρουμε αποτέλεσμα. Είμαστε σύμφωνοι; Ναι σύμφωνοι”.
»Όμως δεν πέρασε ένας μήνας αμέσως μετά τη συνάντηση μας και πας και συγκεντρώνεις όλους τους εχθρούς της Τουρκίας στις ΗΠΑ.
»Προσπάθησε δήθεν να μας κάνει επίδειξη ισχύος μαζί τους και από την άλλη δηλώνει πως “φέτος η χρονιά θα περάσει καλά”», σημείωσε.
Την ίδια στιγμή, ο Ερντογάν έσπευσε να αβαντάρει την τοποθέτηση των Τουρκοκυπρίων πως η Αμμόχωστος είναι δικό τους έδαφος και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, με τον «σουλτάνο» να εύχεται Τούρκοι επενδυτές να αγοράσουν τα ακίνητα των Ελλήνων στην Αμμόχωστο.























































