ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Mετά την διασκέδαση και την εστίαση, μόνο για εμβολιασμένους ενδέχεται να λειτουργήσει με αντίστοιχους όρους και το λιανεμπόριο στους εσωτερικούς χώρους, σύμφωνα με πληροφορίες από τον τηλεοπτικό σταθμό Open.
Ένας στους δύο καταναλωτές, με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, είναι ανεμβολίαστος και το πλαίσιο που θα τεθεί σε εφαρμογή, βρίσκεται υπό διαμόρφωση.
Συγκεκριμένα, το υπουργείο Ανάπτυξης φέρεται να μελετά την επαναφορά του click away για τους ανεμβολίαστους, θέλοντας να φέρει το μοντέλο της εστίασης και στο λιανεμπόριο.
Ιδιοκτήτης καταστήματος, μιλώντας στο OPEN, εξηγεί πως αν ισχύσει το click away για ανεμβολίαστους, αυτό σημαίνει πως οι καταστηματάρχες ή οι υπάλληλοι θα πρέπει να κάθονται στην πόρτα και να ελέγχουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, φτάνοντας ίσως σε σημείο να τσακωθούν και με τους πελάτες, τονίζοντας ότι η επιτάυχνση της εκστρατείας του εμβολιασμού είναι απαραίτητη.
«Θα πέσει ο τζίρος», αναφέρει άλλος καταστηματάρχης.
Το ποσοστό ανεμβολίαστων βρίσκεται κάτω από το 50%, δηλαδή 1 στους 2 καταναλωτές είναι ανεμβολίαστοι.
Επομένως, θα δυσκολεύονται να πραγματοποιούν αγορές και ίσως υπάρξει μεγάλη πτώση του τζίρου, όπως συνέβη και με το lockdown.
























































