Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: Τους πιάσαμε στα πράσα – Κοιτούσαν τα έγγραφα με τρόμο

Πολάκης: Τους πιάσαμε στα πράσα – Κοιτούσαν τα έγγραφα με τρόμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Λάβρος ο Παύλος Πολάκης κατά της κυβέρνησης μετά τις προσπάθειες για να περαστεί στα κρυφά η αρχειοθέτηση του πόθεν έσχες του ζεύγους Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας προχώρησε στην παράθεση των γεγονότων που έλαβαν χώρα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, επισημαίνοντας ότι «σήμερα τους πιάσαμε στα πράσα».

Παράλληλα, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε και για τον τρόμο «με τον οποίον κοιτούσαν τα αντίγραφα των εγγράφων», με τον Παύλο Πολάκη να τονίζει ότι τα «γαλάζια» μέλη της Επιτροπής «δεν τολμούσαν να τα πιάσουν στα χέρια τους, λες και τους έδιναν να πιάσουν ένα μαγκάλι κάρβουνα».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Επειδή αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής πόθεν έσχες της Βουλής (που ανέβαλαν χθες και συγκάλεσαν ξανά σήμερα) είχα χειρουργείο που τελείωσα πριν λίγο.

ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ:

Σήμερα τους πιάσαμε στα πράσα!

Πήγαν να περάσουν στη ζούλα την αρχειοθέτηση του πόθεν έσχες του ζεύγους Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι για τα έτη 2015-2018, μέσα στο «σωρό» με άλλα πολιτικά πρόσωπα λέγοντας πως πρέπει να εγκριθεί και να αρχειοθετηθεί γιατί έχει προβλήματα νομιμότητας μεν αλλά «οι πλημμέλειες είναι επουσιώδεις»!!!

ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ, ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΜΑΣ και τότε ω του θαύματος ανακάλυψαν πως από λάθος (!) λέει συμπεριελήφθη το όνομα του Μητσοτάκη σε αυτόν τον κατάλογο γιατί είχε αρχειοθετηθεί -λέει πάλι- στην προηγούμενη συνεδρίαση της επιτροπής στις 23 ΙΟΥΝΙΟΥ!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ, τους ενημέρωσα πως ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ στη γραμματεία της Επιτροπής Πόθεν Έσχες αίτημα ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του πόθεν έσχες Μητσοτάκη για τα έτη 2016-2019 το οποίο είναι ΨΕΥΔΕΣ και αποκρύπτει την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΟΧΗ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΟΦΣΟΡ στην οποία είναι διαχειρίστρια η ΜΑΡΕΒΑ Μητσοτάκη μέχρι και σήμερα!!!

Στο κατατεθέν έγγραφο περιγράφονται όλοι οι λόγοι της παρανομίας και κατετέθησαν και ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ!!!

Απαίτησα λοιπόν τον ορισμό άμεσα δικαστικού μέλους της επιτροπής για να ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού και της συζύγου του!!

Προφανώς ο πρόεδρος της επιτροπής, βουλευτής της ΝΔ κύριος Μπούρας δεν δέχτηκε να απαντήσει αμέσως, καθώς κόντεψε να πάθει και εγκεφαλικό επεισόδιο από τον εκνευρισμό του!

Το γελοίο της υπόθεσης ήταν ο ΤΡΟΜΟΣ με τον οποίο κοιτούσαν τα αντίγραφα των εγγράφων (που κατέθεσα επίσημα και με πρωτόκολλο στη γραμματεία της επιτροπής στο κτίριο της Βασιλίσσης Σοφίας) τα οποία τους έδινα για να τα δουν και δεν τολμούσαν να τα πιάσουν στα χέρια τους, λες και τους έδινα να πιάσουν ένα μαγκάλι κάρβουνα!!!!

Και ο Μπούρας και ο Κελέτσης το άλλο μέλος από τη ΝΔ και δυστυχώς και οι αξιοσέβαστοι ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, μέλη της επιτροπής!!!

Παραθέτω το κείμενο που κατέθεσα, τα αποδεικτικά, τα οποία θα πάνε και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι 35 υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές που αναδείχθηκαν από τι κάλπες

Ο Κασσελάκης καταδικάζει την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ και συντάσσεται με τον Μπάιντεν

ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 60.000 ψήφισαν για την ανάδειξη των υποψήφιων ευρωβουλευτών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...