ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την σημερινή ζοφερή εικόνα της περιοχής της Βαρυμπόμπης, που από εχθές το μεσημέρι έχει παραδοθεί στις φλόγες περιέγραψε, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Στο Πρώτο Αλλιώς» με την Μαρία Γεωργίου, ο δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός.
«Έχουν καεί εκατοντάδες στρέμματα πευκοδάσους κατά μήκος όλης της Τατοΐου, προς τα βασιλικά κτήματα.
»Έχουν καεί ολοσχερώς σπίτια, αυλές σπιτιών, έχουν καεί επιχειρήσεις εστίασης, γενικώς η ζημιά είναι τεράστια.
»Δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση, έχουν καταστραφεί πολλές κολώνες, έχουν πέσει στον δρόμο, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.
»Πρόκειται για μόνιμες κατοικίες που έχουν καεί, γύρω από την πλατεία της Βαρυμπόμπης και βόρεια, στον οικισμό Φλόγα».
Ο δήμαρχος τόνισε πως τόσο ο δήμος και όσο και όλοι οι υπάλληλοι είναι στην διάθεση των πολιτών.
«Όποιος δημότης, πολίτης έχει πρόβλημα και χρειάζεται οποιαδήποτε βοήθεια να τηλεφωνήσει στο τηλεφωνικό κέντρο του δήμου, στα 210-2415300 και 210-2415301».
























































