ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Χαρίτσης, Εστιατόρια / Εστίαση, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μαθητές, Παιδιά, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
ΟΗΕ - Πεζεσκιάν σε Τραμπ: Το Ιράν δεν θα παραδοθεί στον πόλεμο με τις ΗΠΑ
Τσίπρας: «Ή εμείς ή κανείς» - Μόνο η ΕΛΑΣ μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη (βίντεο)
Νίκαια: Τέλος η ομηρία με 44χρονη γυναίκα - Η ΕΚΑΜ συνέλαβε τον άνδρα που την κρατούσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για παλινωδίες σχετικά με τον τρόπο στον οποίο ενεργεί στα ζητήματα της πανδημίας έκανε λόγο ο Αλέξης Χαρίτσης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε τα εξής:
«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε το συνεχόμενο αλαλούμ που προκαλεί η Κυβέρνηση με τα μέτρα για την πανδημία.
»Νέο επεισόδιο στο σίριαλ οι ανεμβολίαστοι ανήλικοι και η δυνατότητα να εισέρχονται στους χώρους εστίασης.
»Οι δημόσιες αλληλοδιαψεύσεις υπουργών και οι εσωτερικές αντιφάσεις της Κυβέρνησης δεν αφορούν την κοινωνία.
»Οι πολίτες πασχίζουν καθημερινά να ενημερωθούν και να προσαρμόσουν τη ζωή τους στις συνθήκες της πανδημίας.
»Ενώ οι επαγγελματίες της εστίασης αδυνατούν πλέον να παρακολουθήσουν και να εφαρμόσουν τις συνεχόμενες αλλαγές και τα αντικρουόμενα μηνύματα.
»Ας αντιληφθεί επιτέλους η Κυβέρνηση την κρισιμότητα της κατάστασης και ας προσπαθήσει στα κρίσιμα τουλάχιστον ζητήματα της πανδημίας να επιδείξει μια στοιχειώδη έστω σοβαρότητα.
»Πόσο μάλλον όταν τα μέτρα αυτά αφορούν παιδιά και εφήβους».
























































