ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Mητσοτάκης συναντήθηκε με τον Ελληνοαμερικανό βουλευτή Γκας Μπιλιράκη

O Mητσοτάκης συναντήθηκε με τον Ελληνοαμερικανό βουλευτή Γκας Μπιλιράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Ελληνοαμερικανό βουλευτή, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, Γκας Μπιλιράκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γκας Μπιλιράκης συζήτησαν για τις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις καθώς και για το ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα ως πυλώνας ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή, αλλά και μέσω των σχημάτων περιφερειακής συνεργασίας στα οποία συμμετέχει.

Συζητήθηκε ακόμα η πορεία σημαντικών νομοσχεδίων άμεσου ελληνικού ενδιαφέροντος που προωθούνται στο αμερικανικό Κογκρέσο, αλλά και τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης των ελληνοαμερικανικών σχέσεων με τη συμβολή της ομογένειας.

Ο Γκας Μπιλιράκης, ο οποίος πρόσφατα τιμήθηκε για την προσφορά του στην Ελλάδα και την ομογένεια των ΗΠΑ και για το συνολικό πολιτικό του έργο από τον γενικό γραμματέα απόδημου ελληνισμού και δημόσιας διπλωματίας Ιωάννη Χρυσουλάκη, έχει διατελέσει βουλευτής στην πολιτειακή βουλή της Φλόριντα από το 1999 έως το Νοέμβριο 2006, οπότε και εξελέγη στην ομοσπονδιακή Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου πλέον υπηρετεί την τέταρτη συναπτή θητεία του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία

Βανς: «Ο λόγος που χάσαμε είναι ο πόλεμος» – Συμφωνεί ο γιος του Τραμπ

Τραμπ: Ο πόλεμος στο Ιράν άξιζε τον κόπο παρά τις εκλογικές απώλειες

Γαλλία και Γερμανία δεν περιμένουν αλλαγή της αμερικανικής πολιτικής μετά τη νίκη των Δημοκρατικών

Τελευταία προειδοποίηση – Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με γαβγίσματα. Αλλιώς βουλώστε το…»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...