ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε rapid test θα πρέπει να υποβάλλονται όλοι όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους έναντι της Covid-19 και θέλουν να μετακινηθούν με ΚΤΕΛ ή τρένο από την 1η Φεβρουαρίου.
Όσοι λοιπόν δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι, αποφάσισε το καθεστώς της μετριότητας.
Ενώ γνωρίζουν οι κυβερνητικές μετριότητες, όπως και όλη η κοινωνία, ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν, ζητούν rapid test μόνο από εκείνους που κατά περίπτωση χαρακτηρίζουν «ανεμβολίαστους», ακόμα δηλαδή και από τους πλήρως εμβολιασμένους με δύο δόσεις, που τώρα θα θεωρούνται από τις μετριότητες ανεμβολίαστοι, ενώ εάν ήταν σοβαρό κράτος έπρεπε να ζητούν rapid test από όλους, εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους.
Αντίθετα, οι εμβολιασμένοι ενήλικες που θα χρησιμοποιήσουν κάποιο μεταφορικό μέσο (αεροπλάνο, τρένο, ΚΤΕΛ, πλοίο) θα χρησιμοποιούν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης.
Όπως είχε ανακοινώσει ο ψεκασμένος ακροδεξιός υπουργός Υγείας από την 1η Φεβρουαρίου αλλάζει το πλαίσιο και εμβολιασμένοι θα λογίζονται οι πολίτες που έχουν κάνει την τρίτη δόση -το μέγιστο- 7 μήνες μετά τη δεύτερη δόση.
Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι όσοι δεν έχουν λάβει την τρίτη δόση σε διάστημα μικρότερο των 7 μηνών θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι. Όσο για τη χρήση της μάσκας αυτή είναι υποχρεωτική παντού.
Να σημειωθεί ότι σε μία τελευταία εξέλιξη ο Αλμπέρτος Μπουρλάς είπε ότι οι συχνές ενισχυτικές δόσεις δεν αποτελούν λύση και μάλλον πρέπει να καταλήξουμε σε μία δόση τον χρόνο.
Το καθεστώς της μετριότητας, το ίδιο που μας προέτρεπε να πετάξουμε τις μάσκες και ισχυριζόταν ότι οι αστυνομικοί δεν διασπείρουν τον κορωνοϊό, με χρονοκαθυστέρηση πάλι θα αντιληφθεί την πραγματικότητα που προτιμά να αρνείται.
























































