ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το μήνυμα του Νετανιάχου στον Τραμπ: «Έχουμε και άλλους φίλους»
Το ιρανικό σχίσμα: Ο Νέος Ανώτατος Ηγέτης Μοτζταμπά Χαμενεΐ χάνει τον απόλυτο έλεγχο εν μέσω ανταρσίας της ηγεσίας
Νότια Κορέα: Οι σκύλοι εξαφανίζονται πριν από την απαγόρευση του κρέατός τους για τροφή
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά πώς θα διασώσει την παιδεία μας και τα παιδιά μας από τον εφιάλτη της επταετίας Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου αρνείται ότι ο Τραμπ ζήτησε από το Ισραήλ να σταματήσει τη δράση κατά των σηράγγων της Χεζμπολάχ στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ιδιαίτερα σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος από τη σελίδα του στο Facebook.
Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, της κυβέρνησης Καραμανλή, αφού «στολίζει» τον πρωθυπουργό με σειρά χαρακτηρισμών, δεν αρκείται να τον κατηγορήσει μόνο για «ανεπάρκεια» αλλά του προσάπτει ότι έχει «σκοτεινά σχέδια» για τη χώρα.
Κλείνοντας ο Ευάγγελος Αντώναρος καλεί σε δράση. Διαβάστε την ανάρτηση:
«Κάποιοι αυτοσυγχαίρονται γιατί ανακάλυψαν πρόσφατα πόσο ανίκανος, ρηχός, ψεύτης κι επικίνδυνος για τη χώρα και την κοινωνία είναι ο Μητσοτάκης.
»Είχα κάνει τη διάγνωση μου πολλά χρόνια πριν από τότε που τον έβγαλε βουλευτή ο μπαμπάς του.
»Κι ήμουν ο πρώτος που ανέδειξε με επιχειρήματα και συγκεκριμένα παραδείγματα τόσο την πλήρη ανεπάρκεια του όσο και τα σκοτεινά σχέδια που έχει για τη χώρα.
»Αλλά κανείς δεν ήθελε ν ακούσει πρίν τέσσερα και πέντε χρόνια.
»Όλοι σώπαιναν γιατί είτε πίστευαν ότι με την αναρρίχηση του στην εξουσία οπ Μητσοτάκης θα “άλλαζε” είτε γιατί προσδοκούσαν ιδια οφελη.
»Διαψεύστηκαν φυσικά.
»Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι χειρότερος κι απο την πιο καλπάζουσα φαντασία.
»Τώρα που ο αυταρχισμός θεριεύει καθώς οι άνθρωποι φτωχαίνουν καθημερινά και η περίκλειστη ομάδα του Μαξίμου προσπαθεί με άτσαλο τρόπο κι αδίστακτα μέσα να περισώσει το imperium, δεν χρειάζονται εξυπνάδες αλλά δράση».

























































