ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Credit Suisse Τράπεζα, ΔΗΜΑΡ, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ,


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον ΣΥΡΙΖΑ βλέπει νικητή στις επόμενες εκλογές η Credit Suisse , αλλά όχι αυτοδύναμο και εκτιμά ότι θα έρθει σε νέα συμφωνία με ΕΕ και ΔΝΤ.
Σε έκθεση της με τίτλο «Ελλάδα, μην με αφήνεις έτσι», η Credit Suisse, αφού κάνει μια μακροσκελή ανάλυση για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, εξετάζοντας και τις τελευταίες εξελίξεις με την ψήφο εμπιστοσύνης και την προσπάθεια πρόωρης εξόδου από το μνημόνιο, εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει στην εξουσία και θα καταφέρει να φτάσει σε μια νέα συμφωνία με την ΕΕ και το ΔΝΤ, έπειτα από μια ακόμη ρευστή περίοδο αλλαγών.
Σύμφωνα με την έκθεση , πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταφέρει την αυτοδυναμία και θα κληθεί να συγκυβερνήσει πιθανότατα με το Ποτάμι και την ΔΗΜΑΡ και κατά συνέπεια θα ακολουθήσει μια πιο κεντροαριστερή και πιο «ρεαλιστική» προσέγγιση.
Ακόμη, η Credit Suisse εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγηθεί σε μια τέτοια συμφωνία, καθώς είναι μάλλον «πλάνη» η πεποίθηση ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από το ευρώ και να ρυθμίσει μόνη το χρέος της, τώρα που έχει πρωτογενές πλεόνασμα.
























































