Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεταξύ πανικού και εκνευρισμού ο Μητσοτάκης μετά την ομιλία «άδειασμα» του Καραμανλή

Μεταξύ πανικού και εκνευρισμού ο Μητσοτάκης μετά την ομιλία «άδειασμα» του Καραμανλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος δέχθηκε σφοδρή επίθεση από τον Κώστα Καραμανλή για το σκάνδαλο των υποκλοπών, με τον πρώην πρωθυπουργό να βάλλει ευθέως κατά του πρωθυπουργού αμφισβητώντας πλήρως τις επιλογές του.

Η παρέμβαση Καραμανλή, ήρθε σε συνέχεια της δημόσιας διαφοροποίησης των Θοδωρή Ρουσόπουλου, Νικήτα Κακλαμάνη και Κώστα Τζαβάρα, και λίγες ημέρες μετά το άρθρο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος για δεύτερη φορά επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη επισημαίνοντας πως έχει προσωπικά και αποκλειστικά την ευθύνη για το σκάνδαλο της παρακολούθησης από την ΕΥΠ, του Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και δημοσιογράφων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που βλέπει τις αντιδράσεις εντός της ΝΔ να γιγαντώνονται, φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να κινείται μεταξύ πανικού και εκνευρισμού καθώς αιφνιδιάστηκε από τη σφοδρότητα της ομιλίας του Κώστα Καραμανλή και την πλήρη διαφοροποίησή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε διαφορετική ενημέρωση μέσα από διαβεβαιώσεις συνομιλητών του πρώην πρωθυπουργού ότι στην ομιλία του θα κινείτο εκτός των καυτών πολιτικών θεμάτων της επικαιρότητας, όπως το σκάνδαλο των υποκλοπών, μια και θα την πραγματοποιούσε στο πολιτικό μνημόσυνο του Γιάννη Κεφαλογιάννη στα Ανώγεια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τις επίμονες οχλήσεις των δημοσιογράφων να υπάρξει σχόλιο από το Μαξίμου στη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Κώστας Καραμανλής κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπήρξε μια υπηρεσιακού τύπου διαρροή που καταδείκνυε την απόλυτη αμηχανία του Μαξίμου καθώς οι διαρροές μέσω πηγών επαναλάμβαναν την «καραμέλα» της άμεσης παρέμβασης Μητσοτάκη, της δικαιοσύνης και των κοινοβουλευτιών διαδικασιών.

Την ίδια ώρα στις of the record συζητήσεις στελέχη του Μαξίμου εξαπολύουν «οχετό» κατά του Κώστα Καραμανλή, υποστηρίζοντας ότι είναι περίεργη η σφοδρότητα της παρέμβασής του καθώς τόσα χρόνια παραμένει σιωπηλός και εξαφανισμένος και δεν έχει δώσει το στίγμα του σε άλλα κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...