ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Παπαδοπούλου της ΕΛ.Α.Σ. κατέθεσε έγκληση εις βάρος του Κωνσταντόπουλου του ΠΑΣΟΚ
Χαλάει ο καιρός - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο διεθνής διασυρμός της χώρας δια του Κυριάκου Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών συνεχίζεται όσο και νέες αποκαλύψεις για το κοινό σύστημα ΕΥΠ-Predator βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Ο πρωθυπουργός που βρίσκεται στην Αίγυπτο για να συμμετάσχει στην Διεθνή Διάσκεψη για το κλίμα COP27, έδωσε συνέντευξη στο Bloomberg, όπου για μια ακόμα φορά βρέθηκε απολογούμενος για το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών.
Το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και για τις αποκαλύψεις που τον συνδέουν άμεσα με το σκάνδαλο των υποκλοπών και με τις παρακολουθήσεις ακόμα και υπουργών του.
Και είναι χαρακτηριστικό ότι στην μια και μοναδική ανάρτηση που έκανε για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Twitter επέλεξε να προβάλει το θέμα των υποκλοπών.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέμεινε στην ίδια γραμμή άμυνας κάνοντας λόγο για «απίστευτο ψέμα» αρνούμενος ότι βρίσκεται πίσω από τις παρακολουθήσεις υπουργών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων.
Στο ίδιο μοτίβο, υποστήριξε ότι το ο παράνομο λογισμικό παρακολουθήσεων δεν είναι μόνον ελληνικό αλλά και ευρωπαϊκό ζήτημα και προσπάθησε να εμφανιστεί και ως καινοτόμος λέγοντας ανερυθρίαστα ότι μέσα στον επόμενο μήνα η Ελλάδα θα είναι «η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που θα απαγορεύσει τις παράνομες παρακολουθήσεις και τα παράνομα συστήματα παρακολούθησης».
“It’s an incredible lie." Greek Prime Minister Kyriakos Mitsotakis denied reports that he was behind wiretaps on ministers, business people and journalists https://t.co/O9h6WaRio0
— Bloomberg Politics (@bpolitics) November 7, 2022























































