Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο υπ. Εξωτερικών του Λιβάνου στην Αθήνα – Τι θα συζητήσει με τον Δένδια

Ο υπ. Εξωτερικών του Λιβάνου στην Αθήνα – Τι θα συζητήσει με τον Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα έχει συνάντηση στην Αθήνα την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022, με τον υπουργό Εξωτερικών της Δημοκρατίας του Λιβάνου, Αμπντάλα Μπου Χαμπίμπ, στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας του τελευταίου στην Ελλάδα.

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση περί ώρα 12.00.

Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες, μετά το πέρας των οποίων προγραμματίζεται η υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης για την κατάργηση θεώρησης εισόδου για κατόχους διπλωματικών και υπηρεσιακών διαβατηρίων, και Μνημονίου Κατανόησης στον τομέα της Διπλωματικής Εκπαίδευσης.

Στη συνέχεια, περί ώρα 13.20, οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα προβούν σε κοινές δηλώσεις προς τον Τύπο, ενώ θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.

Οι συζητήσεις μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών αναμένεται να εστιάσουν, μεταξύ άλλων, στην περαιτέρω προώθηση των διμερών σχέσεων σε ευρύ φάσμα τομέων, στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο -συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης σύναψης Συμφωνίας οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών μεταξύ Λιβάνου και Ισραήλ-, σε θέματα μετανάστευσης και στις σχέσεις ΕΕ – Λιβάνου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι συναντήσεις στην Ιερουσαλήμ – Διπλωματικός πυρετός

Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»

Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου

Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου

Ισραήλ: Σενάρια για συγκρότηση κοινής δύναμης επέμβασης με Ελλάδα και Κύπρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...