Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Παππάς για γραμματέα Καλογρίτσα: «Η ίδια η λάσπη τους θα τους πνίξει»

Νίκος Παππάς για γραμματέα Καλογρίτσα: «Η ίδια η λάσπη τους θα τους πνίξει»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε δηλώσεις προχώρησαν ο Γιάννης Μαντζουράνης και ο Ευάγγελος Γεωργακόπουλος, συνήγοροι υπεράσπισης του Νίκου Παππά, μετά την κατάθεση της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα.

Στα δικαστήρια ετοιμάζεται να προσφύγει ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς μετά τη χθεσινή κατάθεση της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα για σακούλες με χρήματα.

O πρώην υπουργός, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, θα υποβάλει μήνυση εναντίον της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα, για όσα κατέθεσε η συγκεκριμένη στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες η ιδιαιτέρα γραμματέας του επιχειρηματία, Ευθαλία Διαμαντή κατέθεσε, μεταξύ άλλων ότι «έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα, τα οποία ήταν χρήματα για βοήθεια προς το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)».

Σε δήλωσή του, ο βουλευτής και τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζει την κ. Διαμαντή ψευδομάρτυρα, και σχολιάζει: «οι υποβολείς όμως της συγκεκριμένης ψευδομαρτυρίας, που επιλέγουν για άλλη μια φορά το δρόμο της λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο τον πανικό τους προδίδουν».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παππά

«Η ψευδομάρτυρας γραμματέας του κου Καλογρίτσα θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της.

»Οι υποβολείς όμως της συγκεκριμένης ψευδομαρτυρίας, που επιλέγουν για άλλη μια φορά το δρόμο της λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο τον πανικό τους προδίδουν.

»Μπροστά στο κύμα των αποκαλύψεων για το πάρτι με το δημόσιο χρήμα και την κακοποίηση του κράτους δικαίου, εφευρίσκουν αστήρικτους και άσφαιρους αντιπερισπασμούς.

»Η σπουδή τους όμως άμεσα να προσυπογράψουν την ψευδομαρτυρία αποκαλύπτει ότι αυτοί κρύβονται πίσω της.

»Ας συνεχίσουν έτσι. Η ίδια η λάσπη τους θα τους πνίξει».

Μαντζουράνης: Τα παραμύθια της Χαλιμάς ή ακριβέστερα της Ευθαλίας θα αντιμετωπιστούν στα αρμόδια δικαστήρια

«Μετά τα αμέτρητα παραμύθια για μετρητά σε βαλίτσες αγνώστου χρώματος και προέλευσης, που κατέθεσε χθες η καθοδηγούμενη Ευθαλία Διαμαντή, επί σαράντα έτη ιδιαιτέρα γραμματέας του καθ’ ομολογία της χρεοκοπημένου Χρήστου Καλογρίτσα, επισπεύδεται προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια εναντίον της και εναντίον των ηθικών αυτουργών της συκοφαντικής αθλιότητας», τόνισε σε δήλωσή του ο Γιάννης Μαντζουράνης, συνήγορος υπεράσπισης του κ. Παππά.

«Τα παραμύθια της Χαλιμάς, ή ακριβέστερα της Ευθαλίας, με όλη τη λάσπη που κουβαλούν στις βαλίτσες τους, θα αντιμετωπιστούν στα αρμόδια δικαστήρια, εκτός εάν αποφασίσει να αποκαταστήσει την αλήθεια.

»Έτσι ή αλλιώς, δεν θα επιτρέψουμε να παραμείνουν στο σκοτάδι της ψευδομαρτυρίας ούτε η ίδια, ούτε και οι κρυπτόμενοι υποβολείς της. Έστι δίκης οφθαλμός…», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Γεωργακόπουλος: «Μόνο κλαυσίγελο προκαλούν τα επινοηθέντα “διαμάντια” της κ. Διαμαντή»

Από την πλευρά του, ο επίσης, συνήγορος υπεράσπισης του Νίκου Παππά, Ευάγγελος Γεωργακόπουλος δήλωσε:

«Τα χθεσινά, οψίμως επινοηθέντα, “διαμάντια” της Ευθαλίας Διαμάντη, επί σαράντα έτη ιδιαιτέρας γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα μόνον κλαυσίγελο θα μπορούσαν να προκαλέσουν, εάν δεν είχαν χρησιμοποιηθεί στην προσπάθεια δημιουργίας μίας κακοστημένης προβοκάτσιας και ενός απεγνωσμένου πολιτικού αντιπερισπασμού για αλλαγή της πολιτικής ατζέντας από τα σκάνδαλα των υποκλοπών, των απευθείας αναθέσεων και των λοιπών υποθέσεων που ταλανίζουν το δημόσιο βίο.

»Η κακοήθεια μπορεί να εξηγηθεί, αποκλειστικώς και μόνον από τη στενότατη σχέση της εν λόγω μάρτυρος με τον επί πολλά έτη εργοδότη της, πλην όμως δεν μπορεί να συγχωρεθεί, εάν η ίδια δεν προβεί σε άμεση αποκατάσταση της αλήθειας.

»Τον λόγο θα έχουν τα Δικαστήρια, η ανοχή σε κακοφτιαγμένα παραμύθια έχει εξαντληθεί».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Στέφανος Κασσελάκης: Αποκάλυψε τι ομάδα είναι (βίντεο)

Κασσελάκης: Δεν μπορεί να μένουν απομονωμένοι οι νησιώτες – Ακτοπλοϊκή διασύνδεση των Κυκλάδων

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της ΝΔ Αγγ. Δεληκάρη

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...