ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περίπου στις 4 το μεσημέρι της Κυριακής, ο γιός του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, Παύλος, πήγε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», ώστε να συναντηθεί με τους προσκεκλημένους για την κηδεία του πατέρα του.
Πριν εισέλθει στο ξενοδοχείο, κάποιοι φιλοβασιλικοί, δύο τρεις για την ακρίβεια, δεν έκρυψαν τα μοναρχικά τους αισθήματα, φωνάζοντας «άξιος, άξιος».
Μάλιστα, πολύς κόσμος που περνούσε τυχαία έξω από το ξενοδοχείο για την κυριακάτικη βόλτα, έμεινε έκπληκτος, από αυτές τις φωνές των 2, 3 ατόμων που επευφημούσαν τον γιο του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, του οποίου η ταφή θα γίνει τη Δευτέρα στο Τατόι.
























































