ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Νίκος Δένδιας, Ντμίτρο Κουλέμπα, Ουκρανία, Υπουργείο Εξωτερικών, Φινλανδία,

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου συζήτησαν για εξοπλιστικά, ενέργεια, διασυνδεσιμότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί την Τρίτη, 4 Απριλίου 2023, στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στη συνάντηση της Επιτροπής ΝΑΤΟ – Ουκρανίας (NUC) σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών, με συμμετοχή και του Ουκρανού υπουργού Εξωτερικών, Ντμίτρο Κουλέμπα (4 Απριλίου).
Οι συζητήσεις κατά την ανωτέρω συνάντηση αναμένεται να επικεντρωθούν, μεταξύ άλλων, σε θέματα σχετικά με τη συνεχιζόμενη υποστήριξη της Ουκρανίας, από πλευράς ΝΑΤΟ, για την αντιμετώπιση της ρωσικής εισβολής.
Σημειώνεται ότι της συνάντησης της Επιτροπής ΝΑΤΟ – Ουκρανίας θα προηγηθεί σύντομη τελετή εισδοχής της Φιλανδίας στο ΝΑΤΟ.
Η Σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ πραγματοποιείται τρεις μήνες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, η οποία θα λάβει χώρα στο Βίλνιους, τον Ιούλιο.























































