ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκλογείς που έχουν υποβάλει αίτηση για να ψηφίσουν ως ετεροδημότες και αυτή έχει διεκπεραιωθεί έως και την 30η Απριλίου 2023, θα μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου στον δήμο διαμονής τους, μετά από σχετική μέριμνα του υπουργείου Εσωτερικών.
Παράλληλα, το υπουργείο διευκρινίζει ότι οποιαδήποτε αίτηση δεν διεκπεραιώθηκε έως τις 30 Απριλίου, δεν θα ληφθεί υπόψη για την επικείμενη εκλογική διαδικασία.
Σημειώνεται ότι πηγές του υπουργείου διευκρίνισαν πρόσφατα ότι οι προσεχείς εκλογές θα πραγματοποιηθούν με βάση τους εκλογικούς καταλόγους που ίσχυσαν και στις εκλογές της 21ης Μαΐου, (α’ αναθεώρηση 2023).
Αυτό σήμαινε ότι δικαίωμα να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους ως ετεροδημότες, είχαν όσοι οι αιτήσεις τους διεκπεραιώθηκαν έως τα τέλη Φεβρουαρίου.
Μετά τη νέα διευκρίνιση, η προθεσμία μετατέθηκε κατά δύο μήνες.























































