Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Αλβανία φοβούνται «επέμβαση» της Ελλάδας στη Χειμάρρα – Όταν η πείνα «βαράει» στο κεφάλι

Στην Αλβανία φοβούνται «επέμβαση» της Ελλάδας στη Χειμάρρα – Όταν η πείνα «βαράει» στο κεφάλι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η συνωμοσιολογία στην Αλβανία συνεχίζει να «καλπάζει». Όσο πιο απλοϊκός ο λαός τόσο πιο επιρρεπής στα παραμύθια. Το νέο αλβανικό σενάριο θέλει ελληνική επέμβαση στη Χειμάρρα. Οι άνθρωποι πραγματικά δεν πάνε καλά. Η πείνα τους έχει «βαρέσει» στο κεφάλι.

Σε ανώνυμη ανάρτηση στην ιστοσελίδα Respublica.al με τίτλο «4.000 Χειμαρριώτες για να εμποδίσουν τον Γκόρο. Η Αθήνα ανεβάζει τη στρατιωτική ετοιμότητα» αναφέρονται τα εξής:

Η απόφαση του αλβανικού Δικαστηρίου να αφήσει τον Μπελέρη στη φυλακή, οδήγησε την Ελλάδα σε ανάληψη ποιοτικά νέων δράσεων.

Σύμφωνα με «αξιόπιστες πηγές», υποστηρίζει το δημοσίευμα, ο ελληνικός στρατός έλαβε εντολές να αυξήσει τις δυνάμεις στα σύνορα, ενώ το ναυτικό αύξησε τις περιπολίες στο στενό της Κέρκυρας.

Περίπου 4.000 άτομα με καταγωγή από τη Χειμάρρα που διαμένουν στην Ελλάδα, προετοιμάζονται να μεταβούν στη Χειμάρρα την ημέρα ορκωμοσίας του Μπελέρη, η οποία όμως μοιάζει ανέφικτη.

Αλβανικά ΜΜΕ σχολιάζουν ότι καθήκοντα Δημάρχου θα συνεχίσει να ασκεί ο Γκόρος, ο οποίος δεν εκλέχθηκε.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι 4.000 που θα έρθουν από την Ελλάδα, δεν θα επιτρέψουν στον Γκόρο να αναλάβει καθήκοντα και έχουν προετοιμαστεί να πολιορκήσουν το τρίγωνο «βίλα της Xhaçka – βίλα του Blushi – βίλα της Balluku», προκειμένου να εμποδίσουν τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η κατάσταση είναι πολύ φορτισμένη και για το γεγονός ότι οι συγκυρίες δεν ευνοούν τον πρωθυπουργό, ο oποίος είχε την αρχική ιδέα να κινητοποιήσει εθελοντές από τη Λαμπουριά, όμως τα χωριά του Ποταμού του Αυλώνα (σ.σ: Δηλαδή της Λαμπουριάς) ψήφισαν υπέρ του Μπελέρη.

Η κύρια φροντίδα της κυβέρνησης Ράμα αυτή τη στιγμή είναι η ασφάλεια των επαύλεων διαφόρων διπλωματών στις ακτές και η αποσιώπηση των εξελίξεων που αναμένεται να συμβούν, καταλήγει το δημοσίευμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Εξαιρετικό επίπεδο διμερούς αμυντικής σχέσης Ελλάδος–Μαυροβουνίου

Δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα – Στη δεκάδα στον πληθωρισμό τροφίμων

Διπλωματικές πηγές για καταδίκη Μπελέρη: Οι Αλβανοί παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητας

Βορίδης για Μπελέρη: Η απόφαση της Αλβανίας οδηγεί την Ελλάδα σε βέτο

ΣΥΡΙΖΑ: Η καταδίκη Μπελέρη εγείρει σοβαρά ερωτηματικά, ιδιαίτερα μετά τις συστηματικές δημόσιες παρεμβάσεις της αλβανικής κυβέρνησης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...