Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βουλευτής του Ράμα: Οι δήμαρχοι Τιράνων και Τεπελενίου θα συγκέντρωναν περισσότερους στα Ιωάννινα

Βουλευτής του Ράμα: Οι δήμαρχοι Τιράνων και Τεπελενίου θα συγκέντρωναν περισσότερους στα Ιωάννινα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ορισμένοι Αλβανοί -εκτός από αμόρφωτοι εθνικιστές κατσαπλιάδες- είναι επίσης μικρομέγαλα, ποντίκια που βρυχώνται και αμετροεπείς.

Αντί να κοιτάνε την πείνα και τη φτώχεια τους, τη στρατιωτική τους ανυπαρξία, τα ελληνικά F-16 πετάνε πάνω από τα κεφάλια τους για «προστασία», αυτός ο λαός επήλυδων, που ούτε γνωρίζουν από που κρατά η σκούφια τους, οι μισοί έχουν ελληνική καταγωγή, αντί να φροντίζουν να γίνουν «ένα» με την Ελλάδα, φαντάζονται ότι κάτι δήθεν αξίζουν, ότι κάτι είναι. Τίποτα δεν είναι.

Μόνο ως μέρος της Ελλάδας θα επιβιώσουν, αλλιώς θα «σβηστούν» από τον χάρτη, θα τους σβήσουν οι κοτζαμπάσηδες πολιτικοί τους που τους πίνουν το αίμα και τους ταΐζουν εθνικιστικό σανό.

Ένας Αλβανός αστειάνθρωπος πολιτικάντης, ο Erion Braçe, πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και βουλευτής του υποτιθέμενου σοσιαλιστικού κόμματος του Έντι Ράμα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξε ότι οι Έλληνες δήμαρχοι που συμμετείχαν στη διαδήλωση για τη λευτεριά του Φρέντι Μπελέρη στη Χειμάρρα το έκαναν για προεκλογική εκστρατεία.

Ο ίδιος μάλιστα πολιτικός νάνος, με θράσος που άγνωστο από που το αντλεί, τόλμησε κι έγραψε και το ακόλουθο:

«Φανταστείτε οι Δήμαρχοι Τιράνων και Τεπελενίου να έκαναν προεκλογική εκστρατεία στα Ιωάννινα. Θα συγκέντρωναν περισσότερους από αυτούς στη Χειμάρα».

Σχολιάζουμε κι εμείς με τη σειρά μας, φανταστείτε να το τολμάγατε τι θα παθαίνατε. Πρωτόγονοι και απολίτιστοι ορεσίβιοι.

Που όχι μόνο η μισή αλβανική επικράτεια είναι ελληνικό έδαφος, η Βόρεια Ήπειρος κι ακόμα παραπάνω, που κανονικά δεν έπρεπε ποτέ να το κατέχουν αλλά έχουν και μεγαλοϊδεατισμούς για την Ήπειρο, οι πεινασμένοι, άπλυτοι κατσαπλιάδες, οι ναρκέμποροι, ο υπόκοσμος των Βαλκανίων, που μια ελληνική ταξιαρχία αρκεί για να τρέχουν σαν κουνέλια για να πέσουν στην Αδριατική.

Κι όσοι δίνουν θράσος σε αυτούς τους συμμορίτες να λένε τέτοια για την Ελλάδα, είτε είναι Έλληνες, είτε Αμερικανοί, δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες, γιατί τους ληστές τους κρατάς πειθήνιους μόνο με το καμτσίκι και δεν τους συμπεριφέρεσαι ποτέ σαν συνεταίρους.

Έγραψε λοιπόν ο Αλβανός πολιτικάντης:

Η ιστοσελίδα Lajmifundit.al σε δημοσίευμα με τίτλο «Brace προς Ελλάδα: Χρησιμοποιείτε τη Χειμάρρα για προεκλογική εκστρατεία» αναδημοσιεύει ανάρτηση του βουλευτή του Σοσιαλιστικού Κόμματος, πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης Erion Braçe, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, o οποίος υποστηρίζει ότι στη Χειμάρρα και με τη Χειμάρρα συνεχίζεται η μακρά προεκλογική εκστρατεία για τις εκλογές στην Ελλάδα και σημειώνει ότι αυτό πρέπει να σταματήσει.

Μεταξύ άλλων αναφέρει «Κάνουν προεκλογική εκστρατεία στη Χειμάρρα, λες και η Χειμάρρα είναι η Ελλάδα, όταν στην πράξη είναι Αλβανία!

»Στις ελληνικές απειλές για την ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας δεν υπάρχει τίποτα το ευρωπαϊκό.

»Γιατί, όταν οι Έλληνες συλλαμβάνουν άτομα για εξαγορά ψήφων με 100 ευρώ την ψήφο, η σύλληψη είναι νόμιμη ενώ όταν το κάνει η νέα Αλβανική Δικαιοσύνη είναι ομηρία;

»Γιατί η Ελλάδα θέτει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή ως φασιστική, ενώ η Αλβανία πρέπει να αποδέχεται έναν στρατιώτη της Χρυσής Αυγής;

»Γιατί όταν οι ίδιοι οι Έλληνες συνέλαβαν στο παρελθόν τον Φρέντη Μπελέρη, διότι βρήκαν επάνω του όπλα, έπραξαν κάτι νόμιμο, ενώ όταν τον ίδιο Φρέντη Μπελέρη συλλαμβάνει η Νέα αλβανική Δικαιοσύνη, αυτό είναι παράνομο;

»Γιατί οι Έλληνες δεν δίνουν απάντηση στις επιστολές για δικαστική αρωγή της αλβανικής Δικαιοσύνης αναφορικά με τη δράση του Μπελέρη;».

Σημειώνει, επίσης, ότι «Η προεκλογική εκστρατεία, πρώτα για τις βουλευτικές εκλογές και τώρα για τις δημοτικές στην Ελλάδα, δεν πρέπει να διαταράξει την καλή γειτονία μεταξύ των χωρών» και καταλήγει σημειώνοντας:

«Φανταστείτε οι Δήμαρχοι Τιράνων και Τεπελενίου να έκαναν προεκλογική εκστρατεία στα Ιωάννινα. Θα συγκέντρωναν περισσότερους από αυτούς στη Χειμάρρα».

Μαζευτείτε ορισμένοι στην Αλβανία. Λέτε πολλά. Κι όλα καταγράφονται. Μαζευτείτε κλεφτοκοτάδες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελληνοαμερικανοί βουλευτές ζητούν να εμποδιστεί ένας ισλαμιστικός στολίσκος με προορισμό τη Γάζα

Διαιτητής της Euroleague έκλεψε κολόνια από αεροδρόμιο

Ο Γεραπετρίτης αδειάζει ξανά την Μπακογιάννη για το Κόσοβο

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης ψηφοθήρας με τον Μπελέρη και η Ντόρα βάζει το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Θεόδωρος Γκότσης: Η Κύπρος «δεν αναγνωρίζει την μονομερώς ανακηρυχθείσα ανεξαρτησία» του Κοσόβου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...