Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Αλβανία αντί να κοιτάνε την πείνα τους ένας πολιτικός είπε ότι η Ελλάδα πριν 10 χρόνια έφυγε ντε φάκτο από την ΕΕ

Στην Αλβανία αντί να κοιτάνε την πείνα τους ένας πολιτικός είπε ότι η Ελλάδα πριν 10 χρόνια έφυγε ντε φάκτο από την ΕΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην Αλβανία η βλακεία και η ηλιθιότητα πρέπει να θεωρούνται προτερήματα. Οι Αλβανοί δημοσιογράφοι συναγωνίζονται στο ποιος θα γράψει και θα πει τη μεγαλύτερη μπούρδα. Έτσι μάλλον «ξεχνούν» την πείνα και την κατάντιά τους να είναι η εθνική ονομασία Αλβανός συνώνυμη είτε του πεινασμένου, είτε του ναρκέμπορου ή του «κλεφτοκοτά».

Ομοίως και οι Αλβανοί πολιτικάντηδες. Που είναι ειδικοί να «ταΐζουν» τον απλοϊκό κι αμόρφωτο λαό τους «σανό» και ψέματα.

Ο ιστοσελίδα shqiptarja.com φιλοξενεί άρθρο του πρώην βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος [δεξιά], Preç Zogaj, με τίτλο «Αναχρονιστική πράξη αντιπερισπασμού του Έλληνα πρωθυπουργού».

Ο συντάκτης ισχυρίζεται ότι «η “τιμωρία” του Έντι Ράμα από τον Έλληνα ομόλογό του για την αποκαλούμενη “υπόθεση Μπελέρη” δεν βρήκε σύμφωνη την αλβανική κοινή γνώμη [σ.σ. αλήθεια; Και ποιος νοιάζεται για την κοινή γνώμη των Αλβανών δηλαδή;].

»Αυτό, όχι διότι η Ελλάδα έφυγε de facto πριν 10 χρόνια από την Ε.Ε λόγω της κρίσης [σ.σ. η πείνα έχει βαρέσει τον Αλβανό στο κεφάλι και γράφει ανοησίες] –την κράτησαν το Βερολίνο και οι Βρυξέλλες για γεωπολιτικούς λόγους– όχι διότι η αλβανική κυβέρνηση δεν άκουσε κριτικές από Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία και ΗΠΑ για το ότι δεν εκπλήρωσε τα προαπαιτούμενα για την εγκληματικότητα και τη μαζική διαφθορά, αλλά διότι οι Αλβανοί δεν μπορούν να δεχθούν Έλληνας πρωθυπουργός να προσβάλει τον δικό τους πρωθυπουργό [σ.σ. έχουν οι Αλβανοί κάποια υπερηφάνεια; Πότε; Όταν δεν κλέβουν, δεν πουλάνε ναρκωτικά και δεν γλείφουν σαν σκυλιά τα αφεντικά τους;], έστω κι εάν είχε λίγο δίκιο, καθώς και των δηλώσεων της Ελλάδας για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας σε περίπτωση που δεν αφήσει ελεύθερο τον Μπελέρη.

»Τέτοιες δηλώσεις θα είχαν νόημα την εποχή της δικτατορίας, ή πριν ξεκινήσει να λειτουργεί η νέα δικαιοσύνη στην Αλβανία.

»Η θύελλα κατά της διαφθοράς στην Αλβανία είναι έργο της SPAK και του Ειδικού Δικαστηρίου, που έχουν τη στήριξη των ΗΠΑ [σ.σ. οι κατσαπλιάδες Αλβανοί παριστάνουν τους «εκλεκτούς» των Αμερικανών] κι όχι του Ράμα, διαφορετικά οι πρώην Υπουργοί του δεν θα ήταν στη φυλακή.

»Το αίτημα στον Ράμα να παίξει ρόλο Γενικού Εισαγγελέα και αρχιδικαστή είναι παρωχημένο, είναι αντιπερισπασμός στο πλαίσιο των εσωτερικών πολιτικών προβλημάτων της Αλβανίας.

»Το μήλο της έριδος –η υπόθεση Μπελέρη– πρέπει να βρει λύση ως υπόθεση της δικαιοσύνης».

Πόσο κομπλεξικοί άνθρωποι όλοι τους αλήθεια. «Κλεφτοκοτάδες» των Βαλκανίων, πεινασμένοι, αλητήριοι.

Μόνο όσοι ήρθαν στην Ελλάδα έχουν γίνει άνθρωποι. Θα γίνουν κι εντελώς Έλληνες τα παιδιά τους κι έτσι θα «σωθούν» από την «κατάρα» του «κλεφτοκοτά».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για υψηλές αμοιβές των εργαζομένων

Κασσελάκης: Γονείς πολλών ανθρώπων και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...