ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ στη βόρεια Ιαπωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Την έφαγα την πλάκα. Δεν κατάλαβα ότι ήταν φάρσα. Τους έκανε ίδιους ο Μητσικώστας» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης για την απίστευτη φάρσα που του έστησε ο Γιώργος Μητσικώστας, είπε χαρακτηριστικά.
Ο Γιώργος Μητσικώστας τηλεφώνησε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, υποδυόμενος τον Λευτέρη Παπαδόπουλο αλλά και τον Γιώργο Νταλάρα, με σκοπό να αναμορφώσουν το Φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης με τραγουδιστές όπως η Πάολα και η Θέλξη, εκθειάζοντας με πολύ έντονο τρόπο την θηλυκότητα των δύο τραγουδιστριών.
Όπως συμπλήρωσε ο δήμαρχος, δεν του πέρασε από το μυαλό ότι επρόκειτο για φάρσα καθώς πέρυσι, ο ίδιος είχε κάνει στην πραγματικότητα μια κουβέντα για το Φεστιβάλ Τραγουδιού με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο.
























































