ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κασσελάκης: Διπλή επίδειξη πολιτικής ανηθικότητας από Μητσοτάκη – Τι είπε ο πρωθυπουργός

Κασσελάκης: Διπλή επίδειξη πολιτικής ανηθικότητας από Μητσοτάκη – Τι είπε ο πρωθυπουργός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για «διπλή επίδειξη πολιτικής ανηθικότητας από την πλευρά του Κ. Μητσοτάκη» κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Δια στόματος κυβερνητικού εκπρόσωπου θεωρεί ότι όποιος έχει εργαστεί στη Goldman Sachs είναι εν δυνάμει υποστηρικτής της δικτατορίας στην Ελλάδα», σημειώνει και προσθέτει:

«Και αυτοπροσώπως, αποκαλώντας “μόρφωμα” τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση της ρύθμισης του χρέους και της εξόδου από τα μνημόνια».

«Ακόμα και ένα κόμμα που κυβερνάει χέρι-χέρι με την Ακροδεξιά εσωτερικού (Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης) και εξωτερικού (Βελόπουλος), προσωπικά δε θα το αποκαλούσα ποτέ μόρφωμα, σεβόμενος τη δημοκρατική ψήφο των πολιτών. Όμως αυτή είναι η διαφορά μας», καταλήγει.

Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «μόρφωμα» και αναρωτήθηκε για πόσο ακόμη θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση.

«Δεν θα μπω στον πειρασμό να κάνω σχόλιο για το τι συμβαίνει στον κόσμο της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρά μόνο να αναρωτηθώ για ποσό θα είναι αξιωματική» είπε μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε:

«Δεν νομίζω ότι ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος θα μπορούσε να είχε προβλέψει αυτό το οποίο συμβαίνει σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ.

»Κάποιοι ξαφνικά ανακάλυψαν τα trolls του διαδικτύου.

»Τώρα που έφυγε η προοπτική εξουσίας οριστικά και αμετάκλητα, ανακαλύφθηκαν όλες οι παθογένειες ενός μορφώματος, του οποίου ουσιαστικά ο μόνος ρόλος ύπαρξης ήταν η εξουσία».

«Ακόμα και ένα κόμμα που κυβερνάει χέρι χέρι με την Ακροδεξιά εσωτερικού (Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης) και εξωτερικού (Βελόπουλος), προσωπικά δε θα το αποκαλούσα ποτέ μόρφωμα, σεβόμενος τη δημοκρατική ψήφο των πολιτών.

»Όμως αυτή είναι η διαφορά μας» απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στην πορεία για το Πολυτεχνείο ρωτώντας αν ο κ. Κασσελάκης θα πάει με μπλοκ της Goldman Sachs.

«Ως προς τον κύριο Κασσελάκη, καλά κάνει και θα πάει στην πορεία του Πολυτεχνείου, δεν ξέρω εάν θα πάει με το μπλοκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ή θα φτιάξει ένα δικό του μπλοκ της Goldman Sachs σε πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία, για να έχουμε πλέον και μία νέα συνήθεια» σημείωσε.

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη που έκανε λόγο για διπλή επίδειξη πολιτικής ανηθικότητας από τη ΝΔ.

«Δια στόματος κυβερνητικού εκπρόσωπου θεωρεί ότι όποιος έχει εργαστεί στη Goldman Sacks είναι εν δυνάμει υποστηρικτής της δικτατορίας στην Ελλάδα!».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση στη Θεσσαλία: ΝΔ 24,1% – ΕΛΑΣ 16,2% – ΠΑΣΟΚ 11%

Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»

Αντ. Σαμαράς: «Όσο λοιπόν κι αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να ταΐσει, δήθεν, τον κόσμο με “πίτσες” και “χωριάτικα”, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, κρίνει και συγκρίνει…»

Εκπαίδευση Ελλήνων δημοσιογράφων από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τον Ερυθρό Σταυρό – Νίκος Δένδιας: «Είναι πρωτίστως ηθική υποχρέωση και καθήκον»

Αλ. Τσίπρας: «Η χώρα βουλιάζει στη διαφθορά με αρχιερέα της διαφθοράς τον κύριο Μητσοτάκη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...