Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημήτρης Μάντζος (ΠΑΣΟΚ) για Συρίγο: «Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Ελλάδα είναι αμφίσημες δηλώσεις»

Δημήτρης Μάντζος (ΠΑΣΟΚ) για Συρίγο: «Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Ελλάδα είναι αμφίσημες δηλώσεις»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Την ώρα που ο Τούρκος υπουργός Άμυνας δεν διστάζει να επαναλάβει το αντίθετο στο διεθνές δίκαιο, αναθεωρητικό αφήγημα περί “Γαλάζιας Πατρίδας”, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Ελλάδα είναι αμφίσημες δηλώσεις, όπως οι πρόσφατες του κ. Συρίγου», σχολίασε ο Δημήτρης Μάντζος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υπεύθυνος του ΚΤΕ Εξωτερικών ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο αρμόδιος τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στην ανάρτησή του σημείωσε πως «θα έπρεπε να είναι σαφές σε όλους, και κυρίως στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ότι οι δημόσιες τοποθετήσεις τους μπορούν να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης από την τουρκική πλευρά προς τον σκοπό προώθησης των ανιστόρητων και παράνομων αιτιάσεών της».

Ο κ. Μάντζος επισήμανε πως η ευφορία που δημιούργησε στην κυβέρνηση η «Διακήρυξη των Αθηνών», δεν δικαιολογεί κινήσεις και δηλώσεις με άγνοια κινδύνου.

«Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις δεν βελτιώνονται με ευχολόγια και ακαδημαϊκές αναλύσεις, αλλά με έμπρακτη εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και του δικαίου της θάλασσας, με πνεύμα καλής γειτονίας και εγκατάλειψη της αναθεωρητικής ρητορικής από πλευράς Τουρκίας», υπογράμμισε ο κ. Μάντζος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κώστας Τσουκαλάς για απόφαση Άρειου Πάγου: «Να σταματήσει η αγορά δανείων και ακινήτων να είναι ξέφραγο αμπέλι στις ορέξεις των funds και των servicers»

Μητσοτάκης: Με την Τουρκία έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ διαφορά – ΑΟΖ-υφαλοκρηπίδα

Στις 11/02 ο Μητσοτάκης στην Άγκυρα – Συνάντηση με Ερντογάν

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

ΗΠΑ και Ιράν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για συνομιλίες – Η ένταση στο ζενίθ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...