ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Αεροδρόμιο, Αλεξανδρούπολη, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κομοτηνή, Κυριάκος Μητσοτάκης, Λευτέρης Αυγενάκης, Νέα Δημοκρατία, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με αναμμένες τις μηχανές των τρακτέρ παραμένουν οι αγρότες, ενόψει της συνάντησης της Τρίτης με τον πρωθυπουργό, από την οποία θα κριθεί η περαιτέρω στάση τους.
Το βράδυ της Κυριακής 11/2, πάντως, οι αγρότες πραγματοποίησαν «εισβολή» στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, θέλοντας να συναντήσουν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος νωρίτερα σήμερα ματαίωσε προγραμματισμένη συνάντηση που είχε μαζί τους.
Οι αγρότες επρόκειτο να συναντηθούν με τον υπουργό το απόγευμα, ο ίδιος όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στην Αλεξανδρούπολη λόγω της σύσκεψης που είχε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κομοτηνή με αγρότες, κτηνοτρόφου και μελισσοκόμους της Αν. Μακεδονίας – Θράκης.
Οι αγρότες που προσπάθησαν να συναντήσουν τον κ. Αυγενάκη, έφτασαν στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης, και προσπάθησαν να περάσουν στην αίθουσα ελέγχου των χειραποσκευών.
Εμποδίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις.
Οι αγρότες με τα τρακτέρ τους από τις Φέρες, το Λουτρό, το Τυχερό και άλλες περιοχές, παρέμειναν έξω από το αεροδρόμιο και θα αποφασίσουν για την εξέλιξη των κινητοποιήσεών τους τις επόμενες ώρες.
Το αεροπλάνο με τον Υπουργό αναχώρησε κανονικά για την Αθήνα.























































