ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση κατά του Yπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής, μετά τις δηλώσεις του, ότι θα κρατήσουν πολύ καιρό οι σχέσεις της Ελλάδας με τους δανειστές της.
Ο Πρωθυπουργός εκπροσωπεί την κυβέρνηση και όχι ο Υπουργός Οικονομικών, τόνισε ο μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega «αδειάζοντας» τον κ. Χαρδούβελη.
«Ο υπουργός Οικονομικών έχει έναν συγκεκριμένο τομέα. Ο κ. Χαρδούβελης είναι ένα μέλος της κυβέρνησης», σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας διευκρινίζοντας πως οι βουλευτές θα την «πέσουν» σε οποιονδήποτε προκειμένου να γίνουν αλλαγές και βελτιώσεις.
























































